ΑΠΟΕΛ: Πελαγοδρομούσε και απογοήτευσε

Στο σημαντικότερο παιγνίδι της φετινής περιόδου ο ΑΠΟΕΛ απουσίαζε και δικαιολογίες περί κούρασης και απουσιών στερούνται κάθε σοβαρότητας.

Οι γαλαζοκίτρινοι ταξίδεψαν στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών. Παρόλα αυτά παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και αποχώρησαν από το ΓΣΖ ηττημένοι και εκτεθειμένοι.

Τα σκαμπανεβάσματα

στην απόδοση της ομάδας συνεχίζονται με ανησυχητικούς ρυθμούς και πλέον τίθεται υπό αμφισβήτηση το 3ο διαδοχικό πρωτάθλημα. Το επιβεβαιώνει η σημερινή καταθλιπτική εικόνα. Μια ομάδα που θέλει τον τίτλο, μπαίνει στο γήπεδο και το δείχνει. Στη χειρότερη περίπτωση, προσπαθεί. Αν χάσει, έχασε. Θα πρέπει να διαθέτει πλάνο νίκης, πάθος, συγκέντρωση, θέληση, αυτοπεποίθηση.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν είχαν τίποτα από τα πιο πάνω. Αδυνατούσαν να κάνουν τα βασικά. Πελαγοδρομούσαν σε όλες τις γραμμές και έχασαν χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Θέλετε και άλλα; Όσο απίστευτο και να μοιάζει, δεν έκαναν σουτ στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η τραγική εικόνα της ομάδας δημιούργησε … απόηχο. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ο Τόρστεν Φινκ δεν μπορούσε να εξηγήσει με λόγια την κακή εμφάνιση, ενώ ο Πρόδρομος Πετρίδης έφερε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους. Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατέβηκε στα αποδυτήρια φανερά εκνευρισμένος και έστειλε σαφές μήνυμα. «Τέλος στην ανοχή».

Όλα αυτά, έρχονται να προστεθούν στην ήττα του Απόλλωνα από την Ανόρθωση. Η ομάδα της Λευκωσίας είχε την ευκαιρία να ξεφύγει δυο βαθμούς και να καταστεί το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Την κλότσησε με χαρακτηριστική ευκολία. Τώρα απλά έμεινε στο κόλπο, λόγω των ίδιων «συμπτωμάτων» με το βασικό του αντίπαλο και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα