Απόλλων: Νίκη δυναμικής και αυτοπεποίθησης

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ψεσινή νίκη του Απόλλωνα μέσα στο Γ.Σ.Π απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ότι του έδωσε δυναμική και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ο Απόλλων έμεινε μέσα στον μεγάλο του στόχο και τώρα πλέον μπορεί να ελπίζει ότι θα δώσει τη μάχη για να ανεβεί στο πιο ψηλο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Η διαφορά της Λεμεσιανής ομάδας στο ψεσινό αγώνα ήταν ότι κατάφερε να βρεί τον δρόμο προς τα δίκτυα. Διότι και στους προηγούμενους αγώνες είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία κάτι

που το αποδεικνύουν οι αριθμοί , όμως την πλήρωνε αφου είχε δυστοκία στο σκοράρισμα. Ο Γκιε Γκιε είχε την λύση με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε και οδήγησε τον Απόλλων στον δρόμο των επιτυχίων. Έβαλε τέλος και στη δυσμενή παράδοση που είχε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αφου για 15 χρόνια δεν μπορούσε να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ μέσα στην Λευκωσία.

Ο Απόλλων με τις απουσίες που είχε σε .ενα ακόμη αγώνα , έδειξε ότι δεν έπαψε να έχει τα ψυχικά αποθέματα της μεγάλης ομάδας. Ήταν μια πολύ σπουδαία επιτυχία και πλέον αυτό που θα έχει σημασία απο εδώ και πέρα είναι να κτίσει σε αυτή τη νίκη και να αρχίσει την αντεπίθεση διαρκείας.

Ήταν μια τονωτική ένεση και συσπείρωσης για μια νέα αρχή. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα

Keywords
Τυχαία Θέματα