AΠΟΕΛ: Κατάντησε ομάδα για τα εύκολα

Ο ΑΠΟΕΛ του Τιμούρ Κετσπάγια κατάντησε να είναι ομάδα, για τις εύκολες αποστολές. Κάτι που στα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν. Διότι συνήθως ο ΑΠΟΕΛ την πατούσε απο τους μικρούς και έδινε απαντήσεις στα ντέρμπι.

Βεβαίως αν ο ΑΠΟΕΛ την πατούσε και απέναντι και απο μικρομεσαίες ομάδες πιθανό να ήταν πολύ χειρότερα τα δεδομένα. Η απώλεια όμως της κορυφής είναι γεγονός. Ο Τιμούρ

Κετσπάγια ανέλαβε την ευθύνη, όμως παράλληλα τόνισε ότι στοιχίζουν οι συχνές απουσίες των ποδοσφαιριστών του, απο τραυματισμούς. Όμως και ο Απόλλων είχε χθές απουσίες όμως βρήκε τον τρόπο και έκανε το διπλό μέσα στην Λευκωσία μετά απο 15 ολόκληρα χρόνια. Το θετικό είναι οτι απο την πλευρά της διοίκησης και απο τις χθεσινές δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου βγήκε το μήνυμα προβληματισμού που αγγίζει τόσο τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Είναι απλά τα πράγματα , με το ρόστερ που έχει ο ΑΠΟΕΛ και με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ο Τιμούρ Κετσπάγια όταν ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με σκορ μαμούθ , τόνισε ότι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ δεν θα αργήσουν να πανηγυρίσουν. Το δήλωσε αυτό διότι πίστευε ότι η ομάδα του θα κέρδιζε και τα ντέρμπι και θα ξέφευγε απο την βαθμολογία. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο και την ομάδα του στην πράξη , δεν το επιβεβαίωσαν. Είναι φανερο ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ στα ντέρμπι , παρουσιάζεται κατώτερος των περιστάσεων και αυτό προβληματίζει έντονα.

Τέρμα οι δικαιολογίες. Αν θέλει ο ΑΠΟΕΛ να φτάσει στον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο, θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλα. Δεν μπορεί να είναι ομάδα του ύψους και του βάθους. Σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο πρώτος που θα πρέπει να το διορθώσει και άμεσα δεν είναι άλλος απο τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Είναι δεδομένο ότι πληγώθηκε το γόητρο της ομάδας. Όταν χάνεις στα ντέρμπι , τότε δεν χάνεις και την δυναμική σου. Αυτό συμβαίνει τώρα στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό φσυικά δεν συμβαδίζει με την νοοτροπία που είχε διαχρονικά ο ΑΠΟΕΛ.

Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Πάντα θα υπάρχει οι τραυματισμοί και οι τιμωρημένοι. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να είναι κομπλέ για να κερδίζει; Τι θα πρέπει να πουν οι άλλες ομάδες που έχουν πιο χαμηλούς προύπολογισμούς και με πιο λίγες επιλογές τόσο στην ποσότητα και στην ποιότητα;

Keywords
Τυχαία Θέματα