Απόλλων: Νέος χρόνος με μεγαλύτερες απαιτήσεις

Αποχαιρέτησαν το 2014 και εύχονται ότι το 2015 θα είναι χρονιά τίτλου στον Απόλλωνα.

Οι προσδοκίες της «κυανόλευκης» οικογένειας για τον νέο χρόνο που μπήκε πριν από λίγες ώρες είναι πολύ μεγάλες. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο νούμερο 1 στόχος της λεμεσιανής ομάδας και άπαντες ελπίζουν και εύχονται ότι τον Μάιο θα πανηγυρίσουν το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Αυτό ευχήθηκαν όλοι μετά την τελευταία προπόνηση για το 2014.Φυσικά, αυτή τη στιγμή, το μυαλό όλων στον Απόλλωνα είναι καρφωμένο στο λεμεσιανό ντέρμπι της Κυριακής, όπου φυσικά μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Μια νίκη που

αν έρθει θα διατηρήσει την ομάδα συγκάτοικο στην κορυφή και ταυτόχρονα θα της δώσει πολύ μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Γνωρίζουν πολύ καλά στον Απόλλωνα ότι έχουν μπροστά τους μια πολύ δύσκολη αποστολή, όμως έχουν αποδείξει φέτος ότι έχουν τον τρόπο να ξεπερνούν με επιτυχία και τα πιο δύσκολα εμπόδια.

Ο κ. Αντόνε συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα του για την αναμέτρηση της Κυριακής, θέλοντας να τη βελτιώσει ακόμα περισσότερο. Ο Ρουμάνος τεχνικός πρόσφατα τόνισε ότι ακόμα να φτάσει η απόδοση του Απόλλωνα στο 100% και προσδοκία του είναι σύντομα να το πετύχει, έτσι ώστε να γίνει ακόμα καλύτερος και να συνεχίσει τη διεκδίκηση του τίτλου από θέση ισχύος. Λίγο πολύ τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο. Ο Στυλιανού που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα είναι εκτός, ενώ ο Λόπες που ταλαιπωρήθηκε με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αναμένεται ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του μέχρι την Κυριακή.

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση του Απόλλωνα θα είναι σημαντική, όσον αφορά τις σκέψεις του κ. Αντόνε για την 11άδα της Κυριακής. Τόσο σήμερα όσο και αύριο, ο Ρουμάνος τεχνικός των «κυανόλευκων» θα δοκιμάσει τα τελικά του πλάνα και θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το πώς θα παρατάξει τον Απόλλωνα στο λεμεσιανό ντέρμπι.Στα θέματα προγραμματισμού, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν υπήρξε κάποια νεότερη εξέλιξη. Μετά το ντέρμπι της Κυριακής ο προγραμματισμός πρόκειται να μπει σε πιο βαθιά νερά με σκοπό, το συντομότερο δυνατό, να εντοπιστούν και να αποκτηθούν οι ποδοσφαιριστές που θέλει ο κ. Αντόνε, έτσι ώστε το πολύ δυνατό σύνολο του Απόλλωνα να γίνει ισχυρότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα