Απόλλων: Μεγάλο κίνητρο η δεύτερη θέση

Μεγάλο κίνητρο για τον Απόλλωνα, αποτελεί η δεύτερη θέση μετά την ισοπαλία της Ανόρθωσης στο "Μακάρειο". Ο Απόλλωνας που βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά τα θετικά αποτελέσματα, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας ωστόσο στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι για να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα. Με νίκη οι γαλάζιοι θα πιάσουν την Ανόρθωση στην 2η θέση της βαθμολογίας αφού θα έχουν από 39 βαθμούς ωστόσο η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, κερδίζοντας στη Δικαστική.

Η τελευταία εβδομάδα ήταν

δύσκολη για τον Απόλλωνα όχι όσον αφορά τα αγωνιστικά, αλλά τα εξωαγωνιστικά θέματα όπως η μεταγραφή του Μακρίδη και τ' όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τους Γιώργο Μερκή και Γκουγιόν.

Για το αυριανό παιχνίδι στο Δασάκι της Άχνας, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει στον νεοαποκτηθεντα Άντον Μάγκλιτσα που ακόμα δεν έχει εγγραφεί στο ρόστερ, όπως επίσης ούτε στον τραυματία Γκίε και στον αδειούχο Μερκή. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στην διάθεση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα