Ανόρθωση: Το τρίτο σερί, η απόσταση και ο Πάους

Η Ανόρθωση για τρίτο σερί παιχνίδι έφερε ισοπαλία και η απόσταση από την κορυφή αυξήθηκε στους 6 βαθμούς. Με Εθνικό, Ομόνοια και Δόξα μάζεψε συνολικά μόνο τρείς βαθμούς και φυσικά έχασε έδαφος για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Φυσιολογικές ήταν και οι αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας οι οποίοι πλέον βάζουν πίεση στην Αντρέ Πάους.Μια πίεση η οποία αν θα βγει σε καλό ή σε κακό κανείς δεν γνωρίζει.Το σίγουρο είναι πως ο Ολλανδός τεχνικός άρχισε να χάνει τη μάχη μετά και τη σημερινή ισοπαλία απέναντι στη Δόξα.

Μια Ανόρθωση που ναι μεν είχε

την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτή ήταν ανούσια με αργές και προβλεπτές επιθέσεις που δεν δημιουργούσαν κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Το πλάνο στον αγωνιστικό χώρο δεν πέτυχε και η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να βάλει πίεση στην Δόξα και να φτιάξει πολλές ευκαιρίες. Επιθετικά δεν είχε φαντασία και ότι καλό πήγαινε να δημιουργηθεί σταματούσε στην καλά οργανωμένη άμυνα της Δόξας.

Το ξέσπασμα...
Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το ξέσπασμα των φίλων της Ανόρθωσης μετά το τέλος της αναμέτρησης κατά των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας. Εδώ και μερικές βδομάδες η κυρία δεν είναι αυτή που πρέπει και δίκαια χάνει βαθμούς εδώ και τρείς αγωνιστικές. Λείπει φρεσκάδα, πάθος και θέληση από τους ποδοσφαιριστές που για τρίτο σερί παιχνίδι χάνουν βαθμούς. Θα είναι κρίμα για την Ανόρθωση να χάσει τον κόσμο της, την χρονιά που τον έχει κερδίσει και τον έφερε ξανά στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα