Απόλλων: Με πίστη και αποφασιστικότητα στο ΓΣΠ

Με πίστη, αποφασιστικότητα και συγκρατημένη αισιοδοξία και παρά τα πολλά -και σήμερα- αγωνιστικά προβλήματα, ο Απόλλωνας ταξιδεύει στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου και θα του δώσει μεγάλη ώθηση εν όψει του β΄ γύρου του πρωταθλήματος.


Ο Πέδρο Εμάνουελ προετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα του για το δυσκολότερο εκτός έδρας παιγνίδι του πρωταθλήματος. Ετοίμασε ειδικό πλάνο για να αντιμετωπίσει τους «γαλαζοκίτρινους» και τόνισε στους παίκτες του ότι έχουν τις δυνατότητες αλλά και τις ικανότητες για να φέρουν εις πέρας

την αποστολή τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο σε ολόκληρο το παιγνίδι, να μην επηρεαστούν, κι αυτή τη φορά να καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν, έτσι ώστε να υλοποιήσουν τον βασικό τους στόχο σήμερα, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Παρουσία των οργανωμένων οπαδών του που έδωσαν το σύνθημα της νίκης αλλά και της διοίκησης, ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα ο Απόλλωνας την προετοιμασία του για το μεγάλο σημερινό ντέρμπι. Οι οπαδοί των «κυανολεύκων» που δεν θα βρεθούν σήμερα στο ΓΣΠ προσπάθησαν να ανεβάσουν τους ποδοσφαιριστές τους με τα τραγούδια και τα συνθήματά τους. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επιστρέψουν το βράδυ στη Λεμεσό νικητές. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μερκής, Παπουλής και Τουράμ, οι ανέτοιμοι Κυριάκου, Λόπες και οι τραυματίες Ζαϊμέ και Ρόσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα