ΑΕΛ: Ετοιμάζει Σταύρου για 11άδα

Το σχήμα εκείνο που θα οδηγήσει την ΑΕΛ στην επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Μάκης Χάβος.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός προσπαθεί μέσω των προπονήσεων να καταλήξει στην 11άδα και στον τρόπο παιγνιδιού που θα επιτρέψει στην ομάδα του να παίξει καλά, και το κυριότερο να ξανακερδίσει. Η χθεσινή προπόνηση αναλώθηκε σε θέματα τακτικής, με τον προπονητή των «κιτρίνων» να δοκιμάζει διάφορα πράγματα. Απ' ό,τι φαίνεται τις τελικές του επιλογές θα τις πάρει μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας του. Ο τεχνικός

της ΑΕΛ ανέβασε τους ρυθμούς στις προπονήσεις αυτές τις μέρες και περιμένει να δει αποτελέσματα στον αυριανό αγώνα.
Ο Αντρέας Σταύρου φαίνεται ότι θα πάρει για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού και θα αγωνιστεί στο ένα φτερό, με τον Σαρδινέιρο να βρίσκεται στο άλλο. Η έλλειψη επιλογών (με Νιάγκ τιμωρημένο και Μαύρου τραυματία) πιθανότατα θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Σέμα, ενώ ούτε στην άμυνα δεν προβλέπονται αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι αν γίνουν κάποιες αυτές θα αφορούν τη μεσαία γραμμή, η οποία δείχνει στα τελευταία παιγνίδια να δυσλειτουργεί. Ο Κουταντέρ είναι ο βασικός υποψήφιος για να μείνει στον πάγκο, ενώ αν υπάρξει άλλη αλλαγή τότε θα αφορά έναν εκ των Οχενέ και Ελευθερίου.
Η μεγάλη σημασία που έχει ο αγώνας της Κυριακής για την ΑΕΛ αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο στην Ανατολική. Είναι δύσκολο να γίνει εκτίμηση για το πόσοι φίλοι της λεμεσιανής ομάδας θα πάνε στο γήπεδο αύριο, όμως το σίγουρο είναι πως θα είναι περισσότεροι από τα προηγούμενα εντός έδρας παιγνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα