Απόλλων: Ήθελε αλλά δεν μπορούσε

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε ο λαβωμένος Απόλλωνας στο ΓΣΠ. Οι κυανόλευκοι είχαν διάθεση, όμως οι πολλές απουσίες (8 τον αριθμό), η ατυχία και η κούραση στο τέλος τους οδήγησαν στην ήττα. Παράλληλα ο Τον Κάανεν ξεκίνησε με το αριστερό στον πάγκο της ομάδας.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Απόλλωνας ήταν καλός, πίεσε και δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί με Γκίε και κυρίως με Λόπες. Κόντρα στην ροή του αγώνα και από ένα λάθος η ομάδα της Λεμεσού βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ αμέσως μετά η τύχη της γύρισε την πλάτη αφού το δοκάρι

στάθηκε σύμμαχος του Παναγή.

Οι πολλές απουσίες βασικών (Σανγκόι, Παπουλής, Μερκής, Χαμντανί, Βασιλείου, Αντράντε) όσο κυλούσε ο χρόνος φαίνονταν ακόμα πιο πολύ. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ο Ρομπέρ στην επανεμφάνιση του μετά από δύο μήνες, και με μόλις 5 λεπτά στο γήπεδο έπαθε νέο μυϊκό τραυματισμό. Στο τελευταίο μισάωρο οι φυσικές δυνάμεις εγκατέλειψαν τους κυανόλευκους και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Οι φίλοι του Απόλλωνα έδωσαν μαζικό παρών στο ΓΣΠ, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να ενθαρρύνουν τους παίκτες τους για την προσπάθεια τους και αποχώρησαν απογοητευμένοι.

Ο Απόλλωνας του πρώτου ημιχρόνου, με τις επιστροφές των βασικών του παικτών έδειξε ότι έχει την ικανότητα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στις τελευταίες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα