Απόλλων: Η ηρεμία περνά από το Δασάκι

Το έβλεπαν σαν τελικό τον επαναληπτικό κόντρα στον Οθέλλο αφού θα μπορούσε να ήταν το τελευταίο στην διοργάνωση εάν δεν κατάφερναν να πάρουν τη πρόκριση. Καλά έκανε στο στρατόπεδο του Απόλλωνα αφού κάτι τέτοιο αποδείχθηκε πραγματικότητα.

Η ομάδα του Ιοάν Αντόνε αν και μπήκε δυναμικά στον αγώνα, δεν κατάφερε στη συνέχεια να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, κάτι που θα μπορούσε να πράξει αν δει κανείς τις ευκαιρίες. Έτσι ο Απόλλων αποχαιρετά την διοργάνωση και στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα

και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Στοίχημα για τον Ρουμάνο τεχνικός είναι να διαχειριστεί σωστά τον αποκλεισμό αφού είναι λογικό να προκαλέσει αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας. Πρώτον γιατί ο Απόλλωνας έχει σαν στόχο σε κάθε χρονιά την κατάκτηση και των δυο τροπαίων και δεύτερο γιατί ήρθε σε μια περίοδο που η ομάδα παρουσιάζει αρκετά αμυντικά προβλήματα. Αυτό δείχνουν και τα γκολ που έχει δεχθεί ο Απόλλωνας στο φετινό πρωτάθλημα (τέταρτη χειρότερη αμυντική γραμμή).Για να μπορέσει η ομάδα να κρατήσει την ηρεμία που υπήρχε μετά την αναρρίχηση στην κορυφή θα πρέπει να περάσει από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Εθνικού. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία δήλωσαν ότι θα στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα αφού είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει μετά τον χθεσινό αποκλεισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα