Απόλλων: Επικεντρωμένοι στην Ανόρθωση!

Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας αγνοεί την νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές έδωσε την ευκαιρία σε άλλες ομάδες να πλησιάσουν και να διεκδικούν το τίτλο του πρωταθλήματος, με πολλές πιθανότητες. 

Οι γαλάζιοι μπήκαν στα πλέι οφ με μαξιλαράκι ασφαλείας 7 βαθμών, ωστόσο, τα αρνητικά αποτελέσματα διέγραψαν αυτό το πλεονέκτημα. Μάλιστα, ο ΑΠΟΕΛ, είναι στο -1 αυτή την στιγμή από την κορυφή. 

Στην ομάδα της Λεμεσού επικεντρώνονται στο επόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (30/4) στο «Αντώνης

Παπαδόπουλος» και θέλουν να επαναλάβουν, ό,τι έκαναν και στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Μπορεί σε αυτούς τους δύο αγώνες να μην κέρδισαν, όμως, η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή και θύμισε ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. 

Αυτή την φορά, θέλουν να συνδυάσουν καλή εμφάνιση και να πάρουν επιτέλους την νίκη, που τόσο πολύ τους έλειψε. 

Στο ιατρικό δελτίο του Απόλλωνα υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές και αναφερόμαστε στους Μαλεκκίδη, Κατελάρη και Ζράντι. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στον τιμωρημένο Μαυρία. Αντιθετα, ο Ογκεντά θα προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόλλων, Επικεντρωμένοι, Ανόρθωση,apollon, epikentromenoi, anorthosi