Η Μάντσεστερ Σίτι... ακάθεκτη στην κορυφή!

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε την Γουότφορντ και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League. Στην ουρά παρέμεινε κι η Νόριτς, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Νιούκαστλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε κόντρα στην Γουότφορντ τελευταία φορά το 2007 και σίγουρα έμοιαζε αδύνατο να χάσει βαθμούς από την φετινή ομάδα του Ρόι Χόντσον. Το τελικό 5-1 στο "Έϊτχαντ" κρατάει στην κορυφή τους πρωταθλητές Αγγλίας έπειτα από την 34η αγωνιστική της Premier League
και πετάει το μπαλάκι στην Λίβερπουλ, που την Κυριακή δίνει ντέρμπι με την Έβερτον.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο παίκτης που... έφυγε από τους "πολίτες" αυτήν την εβδομάδα, ο Γκαμπριέλ Ζεζούς. Με τα δημοσιεύματα να τον φέρνουν εκτός ομάδας το καλοκαίρι, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξέσπασε και σημείωσε καρέ, έχοντας εξαιρετική απόδοση. Παρ' όλα αυτά, το πιο όμορφο γκολ ήταν ένα υπέροχο σουτ του Ρόδρι έξω από την περιοχή, στο 34ο λεπτό.

Ο Χασάν Καμαρά είχε φροντίσει να μειώσει για τους φιλοξενούμενους σε 2-1 στο 28', όμως δεν μπήκαν ποτέ πραγματικά στον αγώνα και το τελικό 5-1 είναι αρκετά τιμητικό, σε σχέση με τις ευκαιρίες που έχασαν (κυρίως λόγω αστοχίας) οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στον 1ο γύρο, η Νόριτς είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" από την Νιούκαστλ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έκτοτε άλλαξαν πολλά, κυρίως για τις "καρακάξες", που έφυγαν με το θριαμβευτικό 3-0 από το "Κάροου Ρόουντ" και άφησαν τα "καναρίνια" να περιμένουν στωικά τον μαθηματικό υποβιβασμό τους. Ο Ζοέλιντον, με δύο γκολ στο 1ο μέρος, και ο Μπρούνο Γκιμαράες με την έναρξη του 2ου δεν άφησαν περιθώριο για την ομάδα του Ντιν Σμιθ, ο οποίος χρησιμοποίησε τον Δημήτρη Γιαννούλη σε όλο το παιχνίδι και τον Χρήστο Τζόλη στο 75'.

Keywords
Τυχαία Θέματα