Απόλλων: Εκτός έδρας ... πληγώνεται

Τη μεγάλη αδυναμία να κερδίσει σε εκτός έδρας παιχνίδια πληρώνει ο Απόλλωνας στη φετινή περίοδο, γεγονός που αποτυπώνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Οι γαλάζιοι διαθέτουν τη χειρότερη συγκομιδή της πρώτης εξάδας, έχοντας τρεις νίκες, ισάριθμες ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Δηλαδή από τους 30 βαθμούς που διεκδίκησαν, πήραν τους 13.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα αν εξαιρεθούν οι δυο ομάδες της Λεμεσού που αγωνίζονται στο Τσίρειο και το μόνο που αλλάζει στους μεταξύ τους αγώνες είναι τα ονόματα των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων.

Σε οχτώ παιγνίδια μακριά από

τη Λεμεσό, ο Απόλλωνας κέρδισε μόλις τα δυο, ηττήθηκε σε τρία και εξήλθε ισόπαλος ισάριθμες φορές. Η μια νίκη σημειώθηκε σε βάρος της Αγίας Νάπας που βρίσκεται ήδη στη Β’ κατηγορία και η άλλη στη Λευκωσία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Στην πόλη δηλαδή που θα ταξιδέψει την Κυριακή για να αντιμετωπίσει τη Δόξα. Οι γαλάζιοι αν θέλουν να παραμείνουν στη διεκδίκηση για ένα από τα τρία –προς το παρόν- ευρωπαϊκά εισιτήρια θα πρέπει να κερδίσουν την προσφυγική ομάδα.

Αν το πετύχουν, θα βελτιώσουν και ελαφρώς τη συγκομιδή τους στα εκτός έδρας παιγνίδια και θα βλέπουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα