ΑΕΛ: Θα είναι πολλά τα οφέλη

Η νίκη σε βάρος της Ένωσης αποτελεί μοναδικό στόχο για την ΑΕΛ. Η ομάδα του Μάκη Χάβου βρίσκεται σε πάρα πολύ αγωνιστική κατάσταση και οφείλει να το εκμεταλλευτεί προκειμένου να πάρει τη νίκη που θα δώσει πολύ περισσότερα από τρεις βαθμούς.

Καταρχάς, η ομάδα της Λεμεσού θα κολλήσει τις νίκες μετά από σχεδόν δυο χρόνια και θα βάλει επιτέλους τέλος σε αυτή την κακοδαιμονία που την κατατρέχει.

Επίσης, θα σπρώξει την Ένωση στη Β’ κατηγορία και θα ξεμπερδέψει μια και καλή με τον απευθείας υποβιβασμό, ενώ σε ενδεχόμενο

ήττας της Πάφου από την Ανόρθωση θα πάρει τεράστιες βαθμολογικές ανάσες.

Αν και απομακρυσμένο σενάριο, δεν παύει να υφίσταται, όμως, η νίκη θα διατηρήσει την ομάδα στην κούρσα για την εξάδα. Η βαθμολογική διαφορά από τη Σαλαμίνα είναι στους εφτά βαθμούς, ωστόσο υπολείπονται ακόμα πέντε παιγνίδια.

Το τελευταίο έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την προετοιμασία ενόψει του κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η ψυχολογία των παικτών και των οπαδών θα ανέβει κατακόρυφα και ως εκ τούτου θα δημιουργηθεί… κλίμα για τον πρώτο αγώνα με το συμπολίτη την ερχόμενη Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα