Απόλλων: Εκεί που «πληγώθηκε» την περασμένη σεζόν

Εκεί που πληγώθηκε στην περσινή σεζόν ο Απόλλωνας αναμένεται να δώσει έμφαση έτσι ώστε να μην την πατήσει και φέτος. Η αμυντική γραμμή της ομάδας στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν ήταν ευάλωτη, δεχόταν εύκολα γκολ με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικούς βαθμούς που στο τέλος στοίχησαν την απώλεια του πρωταθλήματος.


Ο Απόλλωνας θα αποκτήσει σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό που θα αντικαταστήσει τον Αντράντε, το συμβόλαιο του οποίου έληξε και δεν ανανεώθηκε. Επίσης, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Απόλλωνας να κινηθεί και για την απόκτηση

δεύτερου στόπερ αν τελικά δεν συνεχίσει στην ομάδα ο Έτβιν Ουόν. Η παραμονή του Γάλλου κεντρικού αμυντικού θα αποφασιστεί την επόμενη εβδομάδα και αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Επίσης ο Απόλλωνας θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός, αφού ο Βασιλείου που θα ανανεώσει τις επόμενες ημέρες είναι τραυματίας ενώ ο Γουήλερ δεν μπορεί μόνος του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Απόλλωνα.

Όπως και να έχει στόχος της διοίκησης και του κ. Πάντιτς είναι μέχρι τη μεθεπόμενη Δευτέρα που θα αρχίσουν οι προπονήσεις για την νέα περίοδο το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό και οι εκκρεμότητες που θα παραμείνουν να μην είναι πολλές.

Keywords
Τυχαία Θέματα