Απόλλων: Απουσίες και κακός αγωνιστικός χώρος

«Πονοκεφαλιάζει» η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, ενόψει της δύσκολης εξόδου στην Πάφο, λόγω των πολλών απουσιών παιχτών (νέο θύμα ο Ρόσα), αλλά και του κακού αγωνιστικού χώρου του «Παφιακού».

Οι μνήμες είναι ακόμη νωπές, από τις απώλειες κόντρα στον Ερμή στον κακό αγωνιστικό χώρο του «Τσιρείου» (λόγω επανασποράς) και στον Απόλλωνα δεν θέλουν να την πάθουν για τρίτη φόρα (προηγήθηκε άλλη μια «λευκή» ισοπαλία στον τότε κακό αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ στο ντέρμπι με την Ομόνοια).

Ο Πέδρο Εμανουέλ γνωρίζει πλέον τι θα συναντήσει

η ομάδα του την Κυριακή στην Πάφο και αναλόγως καταστρώνει τα πλάνα του. Ήταν που ήταν δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στη μαχητική ομάδα της Πάφου, έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολο λόγω της αλλαγής προπονητή στην αντίπαλο του, καθώς και από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου (λόγω επανασποράς). Παράλληλα, η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα είναι υποχρεωμένη να καταστρώσει τα πλάνα της, χωρίς τους τιμωρημένους Σακέτι, Παπουλή, Τουράμ και Μερκή και τους τραυματίες Ρόσα, Λοπες και Κυριάκου ενώ εν αμφιβόλω είναι η συμμετοχή των Σλάβτσιεφ και Μέζγκα.

Δεν υπάρχει, όμως, άλλη επιλογή από τη νίκη στον Απόλλωνα. Θα επιδιώξει πάση θυσία τη νίκη, εκμεταλλευόμενος τις όποιες απώλειες προκύψουν από το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωσης. Στοίχημα για τη Λεμεσιανή ομάδα, θα αποτελέσει η επιθετική της συμπεριφορά και παραγωγικότητα. Σε ένα τέτοιο κακό αγωνιστικό χώρο, οι ευκαιρίες που θα βρουν οι δύο ομάδες δεν θα είναι πάρα πολλές και συνεπώς, θα χρειαστεί οι επιθετικοί του Απόλλωνα να έχουν τα «μάτια τους δεκατέσσερα».

Ο Ζοάο Πέδρο επιστρέφει και θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Κολοκούδια να πηγαίνει στο άλλο άκρο, μετά τον παροπλισμό του Ρόσα και τον Γκίε να αγωνίζεται στην κορυφή. Καθοριστικός θα είναι ο ρόλος των κεντρικών χαφ, Ντα Σίλβα και Στογιάνοβιτς, στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα