Απόλλων: Αποφασισμένοι και πεισμωμένοι

Νίκη στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ θα δώσει στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται για τη συνέχεια---------------------------------------------------------------------------------------------Αποφασισμένοι όσοι ποτέ άλλοτε είναι στον Απόλλωνα, ενόψει του αυριανού παιγνιδιού με την ΑΕΚ στο Τσίρειο. Όλοι στη λεμεσιανή ομάδα έχουν κατανοήσει πλήρως ότι η νίκη αύριο είναι το μοναδικό αποτέλεσμα και γι' αυτό αναμένεται να τα δώσουν όλα για να την κατακτήσουν, κόντρα σε ένα πολύ

καλό αντίπαλο που τους έχει ήδη κερδίσει δύο φορές μέσα στη φετινή σεζόν. Η κατάκτηση του τίτλου είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος για τους «κυανόλευκους» φέτος και γι' αυτό στόχος τους είναι να κερδίσουν όλα ή σχεδόν όλα τα παιγνίδια που τους έχουν απομείνει.

Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην τελική του ευθεία, μεγαλύτερο κίνητρο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν υπάρχει για τους «κυανόλευκους». Όμως, σε δεύτερο πλάνο είναι να πάρουν τη ρεβάνς από την ομάδα που φέτος τους κέρδισε εύκολα τόσο στη Λεμεσό όσο και στη Λάρνακα. Νίκη στην αυριανή αναμέτρηση θα δώσει στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται για τη συνέχεια.

Από χθες σε πλήρεις ρυθμούς προπονείται ξανά ο Άμπραχαμ Γκίε. Ο Αφρικανός επιθετικός δεν ακολουθήσε προληπτικά τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων τις προηγούμενες μέρες, λόγω μιας μόλυνσης στο μάτι, όμως δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και γι' αυτό θα είναι κανονικά αύριο στο αρχικό σχήμα της ομάδας.Δίλημμα για το δεξί άκροΣε ό,τι αφορά το πλάνο του κ. Αντόνε, φαίνεται να «κλειδώνει» ότι αριστερά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Νούνο Λόπες. Ο Πορτογάλος δεξιοπόδαρος μπακ είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στην αριστερή πλευρά και, όπως φάνηκε στις προπονήσεις, θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό που άφησαν οι τραυματισμοί των Ρομπέρ και Βασιλείου. Η μετακίνηση του Λόπες αριστερά αφήνει κενή τη θέση του δεξιού μπακ. Ο κ. Αντόνε έχει μπροστά του δύο επιλογές. Η μια είναι ο Μάριος Στυλιανού, ο οποίος τον τελευταίο μήνα προπονείται κανονικότατα, όμως έχει να αγωνισθεί από τις 6 Νοεμβρίου και το παιγνίδι με την Γκλάντμπαχ. Η άλλη είναι ο Έτβιν Οουόν, ο οποίος είχε αγωνιστεί ξανά σαν μπακ, ιδιαίτερα φέτος στον Ερμή. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Μερκή θα αγωνιστεί ο Αγγελή.Ισχύουν τα διαρκείαςΜε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Απόλλωνα ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια διαρκείας όλων των κατηγοριών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ισχύουν κανονικά για τα εντός έδρας παιχνίδια της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια διαρκείας όλων των κατηγοριών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ισχύουν κανονικά για τα εντός έδρας παιχνίδια της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος. Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι τα κανονικά εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος θα διατίθενται στα 15 ευρώ γενική είσοδος».Φτιαγμένος ο ΣανγκόιΑπ' εκεί και πέρα, ο πιο φτιαγμένος «κυανόλευκος» ποδοσφαιριστής είναι ο Γκαστόν Σανγκόι. Ο Αργεντινός άσος θα ηγηθεί ξανά της επίθεσης της ομάδας του μετά από δύο μήνες σε αγώνα πρωταθλήματος, αφού η τελευταία του παρουσία ήταν κόντρα στη Σαλαμίνα στο Τσίρειο, στις 17 Ιανουαρίου. Μάλιστα εκείνη την ημέρα ο Σανγκόι σημείωσε το τελευταίο του τέρμα με την «κυανόλευκη» φανέλα, ενώ είχε εξαιρετική παρουσία. Το «αλάνι» όλο αυτό το διάστημα ήταν σαν λιοντάρι στο κλουβί, βλέποντας τους συμπαίκτες του χωρίς να είναι σε θέση να τους βοηθήσει και έχει πει σε όλους όσοι επικοινωνήσαν μαζί του, ότι μοναδική του σκέψη είναι να βοηθήσει τον Απόλλωνα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα