Απόλλων: Από βδομάδας μπαίνει σε ρυθμούς Ανόρθωσης

Ξεκούραση τέλος από βδομάδας για τον Απόλλωνα, αφού οι ποδοσφαιριστές καλούνται να επανέλθουν στις προπονήσεις και να προετοιμαστούν για το μεγάλο ντέρμπι της 7ης Αγωνιστικής (Κυριακή, 18 Οκτωβρίου) με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο Πέδρο Εμάνουελ θέλει να δει την ομάδα του πιο αποτελεσματική στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και να βρίσκει σιγά σιγά πιο συχνά το δρόμο προς τα δίκτυα (8 γκολ σε έξι αγώνες).

Στόχος του Απόλλωνα στο παιχνίδι με τη Μεγάλη Κυρία είναι να επανέλθει στις νίκες, μετά και τη λευκή ισοπαλία

με την Ομόνοια την προηγούμενη αγωνιστική. Η λεμεσιανή ομάδα μπροστά στο κοινό της καλείται να φορέσει το καλό της κοστούμι και να κυνηγήσει με πάθος το τρίποντο απέναντι στην Ανόρθωση, η οποία επίσης προέρχεται από ισοπαλία (2-2 με Αγία Νάπα) και θα επιδιώξει με τη σειρά της να φύγει με τους τρείς βαθμούς στις αποσκευές της.

Σίγουρα σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, όμως ο Απόλλωνας έχει σαν στόχο να δείξει χαρακτήρα και μια νίκη πάνω σε ένα μεγάλο αντίπαλο είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει κατά πολύ τη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας στο φετινό ποδοσφαιρικό μαραθώνιο.

Να θυμίσουμε ότι ένα ακόμη κίνητρο για τους παίχτες του Πέδρο Εμάνουελ είναι και το γεγονός ότι με ενδεχόμενη κατάκτηση της νίκης θα πιάσουν την ομάδα της Αμμοχώστου στη 3η θέση και τους 14 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα