Ιωάννου: «Η καλή μας παρουσία πιστεύω θα αποτελέσει τη βάση»

Στην Κύπρο βρίσκεται από σήμερα τα ξημερώματα η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και από την Κυριακή επιστρέφει σε ρυθμούς δουλειάς ενόψει του αγώνα με τη Λευκορωσία.

Μετά τα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολλανδία και Σλοβακία αντίστοιχα, η Εθνική μας δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη νέα διοργάνωση και κυνηγά νικηφόρο αποτέλεσμα.

«Η καλή παρουσία στη Σλοβακία

πιστεύω ότι θα αποτελέσει τη βάση για να συνεχίσουμε με καλύτερες παρουσίες αλλά και καλύτερα αποτελέσματα τις υποχρεώσεις μας στην προκριματική φάση.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια, πλησιάσαμε το κέρδος και θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Λευκορωσία και δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από το αποτέλεσμα της νίκης. Με σοβαρότητα και συνεχή προσπάθεια μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της και να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για τη συνέχεια.

Το νέο πρόσωπο που παρουσίασε η Εθνικής μας άφησε ελπίδες και πιστεύω ότι με περισσότερη σταθερότητα θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Νικόλας Ιωάννου.

Στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης στη Σλοβακία ο Νικόλας Ιωάννου είχε εξαιρετική παρουσία αγωνιζόμενος στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Η τεχνική ηγεσία στον αγώνα της Σλοβακίας παρουσίασε την ομάδα με επτά αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα στην Ολλανδία και κάποια παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στην Εθνική Ελπίδων.

Στην αρχική ενδεκάδα συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά ο Μάριος Ηλία και ο Μάριος Πεχλιβάνης.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Λευκορωσίας από την Κυριακή το πρωί μπαίνει στην τελική ευθεία με προπόνηση που θα γίνει στα βοηθητικά του Σταδίου ΓΣΠ.

Ο αγώνας με τη Λευκορωσία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη και ώρα 17:00 στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Η Λευκορωσία στη μέχρι τώρα διαδρομή της προκριματικής φάσης έδωσε δύο αγώνες στην έδρα της. Κέρδισε 1-0 τη Σλοβακία και ηττήθηκε 2-0 από την Τουρκία.

Keywords
Αναζητήσεις
ιωαννου
Τυχαία Θέματα