Απόλλων: Άνεση για ενίσχυση και δουλειά

Μπορεί στον Απόλλωνα, να κρατάνε χαμηλούς τόνους, αλλά η νίκη στη Μολδαβία επί της Σαξάν, εξασφαλίζει, κατ’ ουσία, στη Λεμεσιανή ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το εκτός έδρας 2-0… λογικά δεν ανατρέπεται.



Το αποτέλεσμα που πήρε ο Απόλλωνας στη Μολδαβία, δίνει την ευκαιρία στον Πέδρο Εμανουέλ, να δουλέψει με περισσότερη άνεση. Κατ’ αρχάς, του δίνει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίχτες στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης και επιπλέον του δίνει και άνεση για να αρχίσει να κατασκοπεύει την σχεδόν σίγουρη αντίπαλο στο β’

προκριματικό, την Τρακάϊ Λιθουανίας. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός, θα έχει περισσότερη άνεση και το στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας.

Το δεύτερο γκολ του Παπουλή, ήταν όλα τα λεφτά στο πρώτο παιχνίδι με την Σαξάν, καθώς ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση και έδωσε αυτή την άνεση στον Απόλλωνα. Βεβαίως, η ουσία είναι εκμεταλλευτεί σωστά αυτό το 2-0 στην Μολδαβία. Αρχικά να καπαρώσει την πρόκριση και παράλληλα να προετοιμαστεί αναλόγως, κοιτάζοντας πιο μπροστά, αφού η Τρακάϊ Λιθουανίας, θα είναι μεγαλύτερης δυναμικότητας από την Σαξάν. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα Λιθουανίας τρέχει και η Τρακάϊ τα πηγαίνει πολύ καλά, αφού σε σύνολο 16 αγώνων που έδωσε, μάζεψε 40 βαθμούς και είναι στη 2η θέση, στο -6 από την κορυφή. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πιθανή αντίπαλος του Απόλλωνα, έχει και δύο αγώνες λιγότερους.

Στο θέμα της ενίσχυσης, τα πλάνα συνεχώς αναδιαμορφώνονται, χωρίς βεβαίως, να παρεκκλίνουν από τον βασικό σχεδιασμό. Το βάρος δίνεται στην απόκτηση σέντερ φορ, αφού οι Γκίε και Τουράμ είναι τραυματίες. Πέρα του σέντερ φορ, θα γίνει κίνηση για άλλη μία ή και δύο μετεγγραφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα