Ομόνοια: Πεισμωμένοι για την ανατροπή

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στις τάξεις της Δυνάμο Μπατούμι, μετά την τεράστιας σημασίας νίκη (1-0) που πέτυχαν επί της Ομόνοιας την περασμένη Πέμπτη.

Το κλίμα ήταν τέτοιο, λες και οι Γεωργιανοί είχαν ήδη προκριθεί στον επόμενο γύρο. Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο τους βάζει γερά στο κόλπο της πρόκρισης, όμως στο καμίνι του ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη, οι φίλαθλοι της Ομόνοιας θα φροντίσουν να μάθουν στους Γεωργιανούς, τι εστί πράσινος λαός.

Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θα χρειαστεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ

πεισμωμένοι για τη μεγάλη ανατροπή. Οι πράσινοι διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ, όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας πως το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού στη Γεωργία ήταν πλασματικό.

Στόχος των πρασίνων, θα είναι να σφυροκοπήσουν από νωρίς τον αντίπαλο και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, προκειμένου η ψυχολογία να πάει στα ύψη και να φύγει γρήγορα το άγχος από τα πόδια των παιχτών.

Η βροντερή παρουσία του 12ου παίχτη στο στάδιο της πρωτεύουσας θα είναι δεδομένη και με τη μεγάλη του στήριξη, η Ομόνοια θα φροντίσει όπως ξεχάσουν οι Γεωργιανοί όσο πιο σύντομα γίνεται την πρόκριση στον επόμενο γύρο του ΓΣΠ. Στα πόδια τους είναι να το κάνουν πράξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα