Απόλλων: Άλλαξε και πάει με κεκτημένη ταχύτητα

Στο γήπεδο που δέχθηκε την τελευταία του ήττα θα ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή ο Απόλλωνας για να φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση.

Στις 16 Οκτωβρίου οι γαλάζιοι πήγαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με ένα σωρό προβλήματα -λόγω της κακής πορείας- για να αντιμετωπίσουν τον Ερμή. Η ομάδα της Λεμεσού κέρδιζε 2-1, όμως, στο τέλος ηττήθηκε με 3-2 και έχασε επιπλέον έδαφος στη βαθμολογία.

Τα πάντα ήταν κατάμαυρα στον Απόλλωνα και τίποτα δεν μπορούσε να ηρεμίσει το κλίμα και κυρίως να προβλέψει την πορεία της ομάδας λίγους μήνες μετά.
Οι γαλάζιοι μετά από κάποιες ουσιαστικές διορθωτικές κινήσεις

-ανάμεσα τους και η αντικατάσταση του Εμανουέλ με τον Αυγουστή- αναγεννήθηκαν και επέστρεψαν για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου. Η τελευταία νίκη –η πλέον σημαντική μέχρι την επόμενη- σε βάρος του ΑΠΟΕΛ διεύρυνε το αήττητο σερί της ομάδας σε 18 αγώνες και την στέλνει με κεκτημένη ταχύτητα στο «Παπαδόπουλος».

Η ψυχολογία και η αγωνιστική παρουσία του Απόλλωνα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες σε σχέση με την τελευταία του επίσκεψη στο συγκεκριμένο γήπεδο, στοιχεία που στοχεύει να αξιοποιήσει στον απόλυτο βαθμό προκειμένου να πάρει ακόμα μια σημαντική νίκη.

Μια νίκη που σαφώς θα δώσει επιπλέον δυναμική στην ομάδα της Λεμεσού ενόψει των πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα