Απόλλων: Αδικαιολόγητη εμφάνιση...

Ο Απόλλωνας μετά από μια κακή εμφάνιση γνώρισε την 5η του φετινή ήττα με αποτέλεσμα να χάσει την πρωτιά της βαθμολογίας και πλέον είναι στο -1 από τον ΑΠΟΕΛ.

Μια ήττα που ήρθε φυσιολογικά και δίκαια όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα κατά την διάρκεια του ενενηνταλέπτου. Μια ομάδα που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων γνώρισε μια ήττα που τον ρίχνει από την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον κυνηγά τον ΑΠΟΕΛ.

Σε κανένα διάστημα του αγώνα το συγκρότημα του Ιοάν Αντόνε δεν μπόρεσε να πιάσει ρυθμό, αρκέστηκε σε πολλά ατομικά λάθη με αποτέλεσμα να μείνει μακρυά από το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να ηττηθεί… με κάτω τα χέρια. Μοναδική αντίδραση μια φάση μετά το γκολ του Ερμή, ωστόσο η συνέχεια ήταν μια από τα ίδια με τον Απόλλωνα να μοιάζει ανίκανος να πάρει πρωτοβουλίες και να αλλάξει την ροή του αγώνα.

Στον επιθετικό τομέα δεν είχε λύσεις να αντιμετωπίσει την σωστή τακτική του Ερμή, και ο αριθμός των τελικών φάσεων τα λέει όλα. Δυο σουτ από μακρινή απόσταση και μια κλασική ευκαιρία του Έλντον σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένο κανένα στον Απόλλωνα που πρέπει να δουλέψει σκληρά εάν θέλει τον Μάϊο να στεφθεί πρωταθλητής.Δεν αρκούσε η ήττα για τον Απόλλωνα ήρθαν και οι τραυματισμοί για Βασιλείου και Αντράντε. Μάλιστα ο Κύπριος θα υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα