Απώλειες βαθμών και με τη Σαουθάμπτον είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να «τελειώσει» την αναμέτρηση και... πλήρωσε το δεύτερο κακό ημίχρονο που έκανε απέναντι στην Σαουθάμπτον (1-1).

Η αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους άρχισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς, ο εξαιρετικός Ντάνιελ Τζέιμς, με έναν «κεραυνό» μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ που δέχτηκαν κλείστηκαν στην περιοχή τους, με τους «κόκκινους διαβόλους» να προσπαθούν με τους Τζέιμς και Ράσφορντ

να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα άλλαξαν η Σαουθάμπτον του Ραλφ Χάσενχουτλ, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ισοφάρισε στο 58ο λεπτό με τον Βέστεργκαρντ μετά από σέντρα του Ντάνσο να νικάει στον αέρα τον Λίντελοφ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανούσια κατοχή και παρά ότι από το 73' η Σαουθάμπτον έπαιζε με δέκα παίκτες η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όσο και αν πίεζε δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω, με τον Γκαν να κρατάει το βαθμό για την ομάδα του.

Η Γιουνάιτεντ μετά την απίθανη πρεμιέρα δείχνει πως έχει πολλά θέματα να λύσει, αν θέλει να ακολουθήσει τον ρυθμό των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα