Αποκλειστικές δηλώσεις του Λούκας Σόουζα για το μέλλον του

Χθες, η ιστοσελίδα μας τοποθετήθηκε για το δυνατό μπάσιμο που έκανε η Ομόνοια για την απόκτηση του Λούκας Σόουζα και παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, αλλά και τις επίσημες προτάσεις που έχει ενώπιον του ο ποδοσφαιριστής.

Σήμερα, διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Βραζιλιάνος είναι κλειστός στον ΑΠΟΕΛ και απομένει το τελευταίο εμπόδιο, εκείνο της ΑΕΛ

για να ολοκληρωθεί το deal.

Προκειμένου να ρίξουμε φως στην υπόθεση επικοινωνήσαμε με τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην Μπολόνια για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και με τον μάνατζερ του.

Οι δυο Βραζιλιάνοι τοποθετούνται δημόσια μέσω του www.sigmalive.com και παρουσιάζουμε ακριβώς τις δηλώσεις τους.

Λούκας Σόουζα
«Είμαι στην Μπολόνια με την οικογένεια μου και δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω στην ενεργό δράση το συντομότερο. Δεν έχω υπογράψει σε καμία ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες και ο μάνατζερ μου έχει αναλάβει το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Προσεύχομαι στον Θεό για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση για την καριέρα μου. Οι μόνες ιατρικές εξετάσεις που έχω περάσει είναι εδώ στην Μπολόνια. Κάθε Παρασκευή η κατάσταση του προβλήματος αξιολογείται από την ιατρική ομάδα στο συγκεκριμένο κέντρο αποθεραπείας».

Αλεσάντρο Ντα Σίλβα
«Είμαι στην Κύπρο. Έχω αρκετές επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν καταλήξαμε με κανένα ενδιαφερόμενο σε συμφωνία. Μελετούμε τις προτάσεις, ανεπίσημες και επίσημες και σε συνεννόηση με τον Λούκας θα πάρουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα απόφαση»

Keywords
Τυχαία Θέματα