Αποκαλυπτήρια των Samsung Galaxy S6/ S6 Edge

Δύο εκδόσεις του επόμενου τηλεφώνου- ναυαρχίδας της θα προωθήσει στην αγορά η Samsung. Η μία εξ αυτών διαθέτει οθόνη κυρτή στις άκρες.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του BBC, το Galaxy S6 Edge χρησιμοποιεί το εν λόγω χαρακτηριστικό για να παρέχει στον χρήστη έναν γρήγορο τρόπο να

παραμένει σε επαφή με συγκεκριμένες επαφές, και να ενημερώνει τους ιδιοκτήτες για σημαντικές πληροφορίες.

Θα πωλείται σε υψηλότερη τιμή από ότι το κανονικό S6, το οποίο έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στόχος στο νέο τηλέφωνο ήταν η διόρθωση παλαιών «σφαλμάτων». Οι αλλαγές περιλαμβάνουν απλοποίηση/ διευκόλυνση χειρισμού του ToucWiz μέσω μείωσης των pop-up messagesκαι τη χρήση μεταλλικού πλαισίου και γυαλιού αντί πλαστικού. Ωστόσο, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, τα τηλέφωνα δεν είναι αδιάβροχα, δεν έχουνmicroSD slot και δεν μπορούν να βγουν τα πίσω καλύμματα για αλλαγή μπαταρίας.

Όσον αφορά στις δυνατότητες που παρέχουν οι «καμπύλες» του S6 Edge, παρέχουν μια σειρά υπηρεσιών, όπως το People Edge (εύκολος τρόπος για εμφάνιση κλήσεων, μηνυμάτων κ.α. από πέντε επαφές της επιλογής του χρήστη) και το Information Stream (χρόνος, καιρός, επιλεγμένες ενημερώσεις στο κυρτό κομμάτι).

Η εμπρόσδια κάμερα αναβαθμίστηκε στα πέντε megapixels, ενώ η πίσω παρέμεινε στα 16. Σύμφωνα με την εταιρεία, έχουν γίνει αλλαγές για την επιτάχυνση της χρήσης της, ενώ η Samsung κάνει λόγο για παγκόσμια πρωτιά μέσω της ενσωμάτωσης υποστήριξης για τα PMA και WPC Qi standards ασύρματης φόρτισης. Επίσης, είναι ταχύτερη και η επαναφόρτιση, με το κινητό να φτάνει στο 50% μέσα σε μισή ώρα από τη στγμή που μπαίνει στην πρίζα.

Σε σχέση με το S5, οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν αυξημένη ανάλυση οθόνης (577 pixels per inch) και τη δυνατότητα για 20% μεγαλύτερη φωτεινότητα, έναν επεξεργαστή 14 νανομέτρων σχεδιασμένο από την ίδια τη Samsung (octa-core Samsung Exynos) και την εισαγωγή του Samsung Pay, μιας υπηρεσίας «έξυπνου πορτοφολιού». Επίσης, η εταιρεία αποκάλυψε και μια νέα έκδοση του Gear VR virtual reality kit, που χρησιμοποιεί τα S6 ως οθόνη.

Οι οθόνες είναι 5.1 in Quad HD, Super AMOLED, ενώ υπάρχουν 3GB RAM, μαζί με επιλογές 32/64/128 GB για αποθηκευτικό χώρο. Το λειτουργικό είναι τοAndroid 5.0 Lollipop. Και τα δύο τηλέφωνα είναι πολύ λεπτά, στα 6,8 χιλιοστά για το S6 και στα 7 για το Galaxy S6 Edge.

Το ντεμπούτο τους στην αγορά αναμένεται στις 10 Απριλίου.

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα