ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Πώς άρχισε θρίλερ Ακρόπολης-«Τώρα θα δεις θα σε παίξω»

Συγκλονίζουν τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στην Ακρόπολη. Η γυναίκα που δέχθηκε αρχικά ρατσιστική επίθεση από τον 60χρονο και ακολούθως απειλήθηκε από τον ίδιο που άρπαξε το όπλο του και το έστρεψε προς το μέρος της, μιλά αποκλειστικά στο SigmaLive για το απίστευτο περιστατικό.

Όλα άρχισαν λίγο πριν τις 14.00, όταν η γυναίκα με καταγωγή από την Ελλάδα και μόνιμη κάτοικος Κύπρου τα τελευταία χρόνια, σταμάτησε το αυτοκίνητό της μπροστά από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο 60χρονος. Προηγουμένως είχε μεταβεί για ψώνια μαζί με φίλη της επίσης απ' την Ελλάδα και την κόρη της τελευταίας, η οποία είναι φοιτήτρια και διαμένει σε διαμέρισμα στον ίδιο όροφο με τον 60χρονο.

Όπως καταγγέλλει στο SigmaLive η γυναίκα, αρχικά ο 60χρονος μόλις αντιλήφθηκε το όχημά της μπροστά στην πολυκατοικία, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να της φωνάζει. Αντιλαμβανόμενη πως ενδεχομένως να τον ενοχλούσε ότι στάθμευσε μπροστά στην πολυκατοικία, του ανέφερε ότι θα κατέβαζαν τα ψώνια απ' το όχημα και ακολούθως θα έφευγε απ' εκεί. Σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται η γυναίκα, ο 60χρονος αντιλήφθηκε απ' την προφορά της ότι είναι Ελλαδίτισσα και τότε άρχιζε να βρίζει την καταγωγή της λέγοντάς της ότι «οι Έλληνες είναι προδότες, ότι κανείς δεν είναι Έλληνας και πως όλοι οι Έλληνες είναι Ρωσοπόντιοι». Η γυναίκα τότε του απάντησε λέγοντάς του «κατέβα κάτω».

Αμέσως ο 60χρονος της είπε «τώρα θα σου δείξω». Τότε ήταν που, σύμφωνα με την γυναίκα, μπήκε μέσα στο σπίτι και βγήκε στο μπαλκόνι και κρατώντας όπλο την σημάδεψε και της είπε «θα σε παίξω». Η ίδια δεν πανικοβλήθηκε, όπως λέει, ενώ η φίλη της που την συνόδευε, τρομοκρατημένη είχε τρέξει να βρει καταφύγιο στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Η γυναίκα δεν έμεινε στο ίδιο σημείο και κινείτο συνεχώς, ενώ σε κάποιο σημείο ο άνδρας μπήκε μέσα, άφησε το όπλο και βγήκε στο μπαλκόνι συνεχίζοντας τη ρατσιστική επίθεση.

Μιλώντας στο SigmaLive η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό διήρκησε περίπου μισή ώρα και κανείς απ’ την πολυκατοικία δεν βγήκε έξω παρά τις φωνές. Μόνο ένας ένοικος βγήκε για να πετάξει σκουπίδια, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι ο 60χρονος παρουσίαζε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από τότε που απολύθηκε. Λίγη ώρα αργότερα κατέβηκε μια άλλη ένοικος για να φύγει και ο 60χρονος της φώναξε κι αυτής ότι «είναι Ρωσοπόντια», καταγγέλλει η γυναίκα – θύμα επίθεσης, στο SigmaLive.

Αυτό που θέλει να αναδείξει, σημειώνει η γυναίκα, είναι το γεγονός ότι όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας γνώριζαν για τα ψυχολογικά προβλήματα του 60χρονου αλλά δεν έκαναν τίποτα. Η ίδια διερωτάται, μιλώντας στο SigmaLive, πότε θα έκαναν κάτι οι ένοικοι αφού, όπως ενημερώθηκε τις επόμενες ώρες, οι πιο παλιοί ένοικοι γνώριζαν για το «οπλοστάσιο» του 60χρονου που ως κυνηγός φέρεται να έδινε συμβουλές και σε άλλους ένοικους που διατηρούσαν μαζί του φιλικές σχέσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 60χρονος από το μεσημέρι της Παρασκευής νοσηλεύεται στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα