Αποκάλυψη: Ο λόγος επιλογής του Βασίλη Δημητρίου!

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας επιβεβαιώθηκε πλήρως σχετικά με τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες του πρώτου γκρουπ.

Για τον διαιτητή του ντέρμπι κορυφής ΑΠΟΕΛ-Απόλλων σάς ενημερώσαμε από την Τρίτη. Γράψαμε ότι ο Βασίλης Δημητρίου είναι ο επικρατέστερος και αφήσαμε ως δεύτερη και απομακρυσμένη επιλογή τον Λεόντιο Τράττο.

Τώρα θα σας αποκαλύψουμε και τον λόγο που επιλέχτηκε ο Βασίλης Δημητρίου και όχι ο Λεόντιος Τράττος.

Ξεκινάμε με τον λόγο που δεν ορίστηκε ο τελευταίος στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Ο Τράττος, αν θυμάστε, είχε την ευθύνη του τελευταίου αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στις δυο ομάδες. Υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις και μάλιστα σε τέρματα. Ο ΑΠΟΕΛ «έβραζε» με τη διαιτησία, αλλά η εμφάνιση της ομάδας και το τελικό αποτέλεσμα δεν του επέτρεπαν να επιρρίψει την ευθύνη της ήττας στον διαιτητή.

Η ΚΟΠ δεν ήθελε σε καμία περίπτωση το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς να ξεκινήσει με αμφισβήτηση και προκατάληψη. Ήθελε να διαγράψει όλες τις σκιές και να διασφαλίσει το 50-50 στην αναμέτρηση που κατά πάσα πιθανότητα θα καθορίσει τον πρωταθλητή.

Κάπως έτσι προκρίθηκε η λύση του Βασίλη Δημητρίου, ο οποίος, όταν βρεθεί στη μέρα του, είναι ο καλύτερος διαιτητής. Σε αυτό πόνταραν οι αρμόδιοι της Ομοσπονδίας και είχαν τη σύμφωνον γνώμη των δυο ομάδων.

Ο Βασίλης Δημητρίου είχε κάνει τον αγώνα του 2ου γύρου στο Τσίρειο και πήρε σχεδόν άριστα. Το μοναδικό που του καταλόγισαν οι γηπεδούχοι σε εκείνη την αναμέτρηση, ήταν τα τρία λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε στο πρώτο ημίχρονο. Στη διάσκεψη Τύπου, ο Σοφρώνης Αυγουστή το ανέφερε και δεν πήραν έκταση οι διαμαρτυρίες.

Να σας αποκαλύψουμε και κάτι τελευταίο. Εφόσον ο Βασίλης Δημητρίου πάρει υψηλό βαθμό στο ντέρμπι κορυφής, το πιθανότερο θα διευθύνει και τον τελικό του Κυπέλλου ως επιβράβευση!

Keywords
Τυχαία Θέματα