Αποκάλυψη Μάρκου: «Αυτή η κίνηση του Νίκου Χαραλάμπους με συγκίνησε πολύ»

Μολονότι συνδέθηκε και μεγαλούργησε με την Ομόνοια ο Νίκος Χαραλάμπους έχαιρε σεβασμού και εκτίμησης από όλους τους αντιπάλους. Ένας εξ αυτών ήταν και ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Μάρκος Μάρκου, με τον οποίο ήταν παιδικοί φίλοι.

«Με τον Νίκο ήμασταν μεν αντίπαλοι, αλλά ήμασταν αδερφικοί φίλοι, από τον καιρό του σχολείου. Μετά ο καθένας συνέχισε τον δρόμο του, εγώ στο ΑΠΟΕΛ και αυτός στην Ομόνοια, αλλά παραμείναμε πάντα φίλοι. Ο Νίκος Χαραλάμπους, εκτός από

καλός ποδοσφαιριστής, ήταν και εξαίσιος άνθρωπος, ο οποίος θα μείνει για πάντα ξεχωριστός», δήλωσε αρχικά στον ΣΠΟΡ ΦΜ ο Μάρκου, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε...

...τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ποδοσφαίρου. Τα παιχνίδια με την Ομόνοια ήταν τα αιώνια ντέρμπι και πάντα ήταν ξεχωριστά, αλλά ποτέ δεν παρεξηγηθήκαμε στο γήπεδο. Τελείωνε το παιχνίδι και δίναμε τα χέρια και μετά ήμασταν πάλι φίλοι».

...τη συγκινητική στιγμή στην Εθνική: «Σε ένα παιχνίδι με την Πορτογαλία, θα έπρεπε να βάλουν ένα αρχηγό στην Εθνική. Ο πιο παλιός ήταν ο Στεφανής από τον ΑΠΟΕΛ και είπαμε ότι θα ήταν πιο σωστό να βάλουμε και έναν από την Ομόνοια. Έτσι αποφασίσαμε να ψηφίσουμε. Πήγα στον Νίκο και του λέω: ‘Νίκο, είσαι φίλος μου, αλλά θα ψηφίσω τον συμπαίκτη μου στον ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς’. Με αγκάλιασε και με φίλησε και μου είπε: ‘Ήσουν πάντα σωστός και δεν υπάρχει πρόβλημα’. Αυτή η κίνηση με συγκίνησε πάρα πολύ.

Ήταν ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Εύχομαι όλοι οι παλαίμαχοι να παραβρεθούν στην κηδεία του, για να τιμήσουν τον Νίκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκάλυψη Μάρκου, Αυτή, Νίκου Χαραλάμπους,apokalypsi markou, afti, nikou charalabous