Αποφασίστηκε η σύσταση Συνδέσμου Ιδιωτικής Ασφάλειας

Τη σύσταση και λειτουργία του Συνδέσμου Ιδιωτικής Ασφάλειας Κύπρου, κάτω από την ομπρέλα της Γενικής Συνομοσπονδίας Παγκύπριων Οργανώσεων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Καταστηματαρχών, αποφάσισαν σε δυο διαδοχικές συσκέψεις, στις 13 και 31 Μαΐου 2019, οι επαγγελματίες αδειούχοι ιδιώτες φύλακες.

Ανακοίνωση της ΠΟΒΕΚ αναφέρει ότι «σκοποί του Συνδέσμου είναι η διεκδίκηση των καλώς νοουμένων συμφερόντων των μελών του, η προώθηση των προβλημάτων

που αντιμετωπίζουν, ο εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας, η αναβάθμιση των επαγγελματικών προσόντων και η κατάρτιση και συνεχής επιμόρφωση των επαγγελματιών ιδιωτών φυλάκων».

Οι πιο πάνω στόχοι / προτεραιότητες του κλάδου θα προωθηθούν σε συνεργασία με την Γ.Σ ΠΟΒΕΚ, ενώ θα τεθούν και ενώπιον της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας και άλλων αρμόδιων φορέων.

Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικής Ασφάλειας Κύπρου είναι ο Κυριάκος Σάββα, Αντιπρόεδρος ο Κύπρος Κυπρή, Γραμματέας ο Γιάννος Σουτζιής, Οργανωτικός Γραμματέας ο Κώστας Μαραγκός, Ταμίας η Μιράντα Χριστοφή και μέλη οι Μιχάλης Μιχαήλ, Νεόφυτος Νεοφύτου, Ανδρέας Λεωνίδου και Φώτιος Μπακλαβάρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα