Αποφασισμένη να ρίξει 11 εκατ. ευρώ για Μιλιβόγεβιτς η Ζενίτ

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης φαίνεται έτοιμη να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση της απόκτησης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καταθέτοντας μια αξιόλογη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται σοβαρά για την περίπτωση του Σέρβου μέσου του Ολυμπιακού είναι η Ζενίτ. Άλλωστε η ρωσική ομάδα έχει την οικονομική επιφάνεια να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις των πρωταθλητών

Ελλάδας, οι οποίοι αξιώνουν ακόμα και 15 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», η Ζενίτ είναι αποφασισμένη να κάνει επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μιλιβόγεβιτς και μάλιστα οι Ρώσοι θέλουν να μπουν δυναμικά, δείχνοντας τις διαθέσεις τους από την αρχή.

Η Ζενίτ λοιπόν φέρεται έτοιμη να ξεκινήσει τις προσφορές από το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τεστάρει τα... νερά και να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Φυσικά ενδιαφέρον για τον Σέρβο μέσο του Ολυμπιακού υπάρχει από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους (ανάμεσά τους η Μπενφίκα, η Φιορεντίνα και η Λέστερ) λόγω και των πολύ καλών εμφανίσεων που πραγματοποιεί ο Μιλιβόγεβιτς από το ξεκίνημα της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα