ΑΠΟΕΛ: Ξεκαθαρίζει του Νεκτάριου

Η τελευταία πράξη με τους ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους στο τέλος του μήνα θα παιχτεί τις επόμενες ημέρες για τον ΑΠΟΕΛ. Οι Χαραλαμπίδης και Αντωνιάδης αποχώρησαν, ο Πάρντο συμφώνησε για ανανέωση δυο χρόνων και έμεινε η εκκρεμότητα με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ.

Υπενθυμίζουμε ότι στις πρώτες επαφές των

δυο πλευρών δεν υπήρχε αίσια κατάληξη. Ο ΑΠΟΕΛ πρόσφερε συμβόλαιο δυο χρόνων με μειωμένες απολαβές που άγγιζαν το 50%. Η πλευρά του παίχτη αρνήθηκε την πρόταση και ακολούθως υπήρξαν επαφές προκειμένου να κλείσει θετικά η εκκρεμότητα.

Τόσο ο Νεκτάριος όσο και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όμως, θα πρέπει να υποχωρήσουν προκειμένου να γεφυρωθεί η διαφορά.

Το γεγονός ότι οι Αντωνιάδης και Χαραλαμπίδης αποτελούν παρελθόν, ενδεχομένως να βάζει κάποια πίεση στον ΑΠΟΕΛ για την παραμονή του Αλεξάνδρου.

Πάντως, το κεφάλαιο παραμονής του διεθνή ακραίου αμυντικού αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας για να γνωρίζουν και οι δυο πλευρές πως προχωρούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα