ΑΠΟΕΛ: Το παράδειγμα της Μπάγερν!

Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα στον ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε και στην Ομόνοια, το δηλώνουν ότι δύσκολα μπορούν να κάνουν την ανατροπή.

Όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Τρανό παράδειγμα η Μπάγερν . Έχασε με 3-1 απο την Πόρτο στον πρώτο αγώνα της προημητελικής φάσης του Τσάμπιονς Λίγκ και όμως στο ψεσινό επαναληπτικό όχι μόνο έκανε την μεγάλη ανατροπή-πρόκριση αλλα διέσυρε με το επιβλητικό 6-1 την αντίπαλο της.

Ο κ Φίνκ απο τον πρώτο αγώνα

έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα, ότι τίποτα ακόμη δεν τελείωσε. Διότι απλούστατα σέβεται την Ομόνοια και το εκτόπισμα της. Αυτό ήθελε να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του. Είναι δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και με ασπίδα το 3-0 του πρώτου αγώνα , να σφραγίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο εφησυχασμός μπορεί να δημιουργήσει μπελάδες. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δείξει ξανά χαρακτήρα , όπως και στον πρώτο αγώνα. Με στόχο φυσικά τη δεύτερη νίκη που θα ανεβάσει το ηθικό και ενόψει του κρίσιμου ραντεβού με την Ανόρθωση , το ερχόμενο Σάββατο στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα