ΑΠΟΕΛ: «Θα προχωρήσουμε σε επίσημη καταγγελία»

Ο απόηχος των όσων συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Δασάκι συνεχίζεται. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε την απογοήτευση του για όσα συνέβησαν, λέγοντας «να αντιληφθούμε πού έχουμε φτάσει». Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως θα γίνει καταγγελία από πλευράς διοίκησης ώστε να αρχίσει έρευνα.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου:

«Γινόταν μια εκδήλωση που είναι υπεύθυνη η αστυνομία των βάσεων».

Εμείς θα προχωρήσουμε σε καταγγελία στην αστυνομία,

αλλά διερωτόμαστε αν αυτά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν δεν είναι ερέθισμα για να γίνει έρευνα από την αστυνομία. Θα προχωρήσει το ΑΠΟΕΛ σε καταγγελία για να κάνει την έρευνα της η αστυνομία των βάσεων. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο. Βλέπουμε ένα φιλικό αγώνα να γίνεται ενώπιον οικογενειών και να έχουμε αυτή την παράνομη είσοδο 20 ατόμων που φορούσαν κουκούλες, κρατούσαν μαχαίρι και απειλούσαν κόσμο».

«Όποιος διαβάζει, αντιλαμβάνεται ότι δεν έχουν αντίληψη της πραγματικότητας και της επικινδυνότητας που μπορούσε να επιφέρει».

«Ελπίζουμε να αντιληφθούμε πού έχουμε φτάσει».

«Μιλήσαμε δευτερόλεπτα μετά το περιστατικό με τη διοίκηση της Ανόρθωσης».

Για το αγωνιστικό μέρος του φιλικού: «Ο κ. Μπέιν ζήτησε να γίνουν κάποια φιλικά για να κρατήσει σε εγρήγορση όλο το ρόστερ. Ήταν ένα τεστ για να διαπιστώσει την κατάσταση κάποιων παικτών».

Εν όψει του αγώνα με την Ντούντελανζ, είπε: «Ζητούμε να δούμε μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο που θα κάνει ό,τι πρέπει για να φέρει την πρόκριση».

Αγωνιστικά δεν υπολογίζονται οι Εφραίμ, Σόουζα, Καρλάο και Ιωάννου.

Για το αν θα καλυφθεί τηλεοπτικά ο αγώνας, είπε: «Δεν έχουμε ακόμα επίσημη ενημέρωση για το αν θα γίνει παραγωγή για τον αγώνα».

Για την παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ στο Λουξεμβούργο: «Αναμένουμε 150 οπαδούς στις κερκίδες του γηπέδου. 30 άτομα θα έρθουν από τις Βρυξέλλες, κάποιοι άλλοι από την Αγγλία και άλλοι με την επίσημη αποστολή. Στο γήπεδο υπολογίζονται 800-900 οπαδοί, άρα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι φίλαθλοι μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα