ΑΠΟΕΛ: Σοβαρή υποψηφιότητα θέτει ο Καρλάο

Εάν εξαιρέσει κανείς τον Αλωνεύτη που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ο Ντομίγκος Πασιένσια δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα, ενόψει του αγώνα με τη Βαρντάρ.

Ακόμα και ο Καρλάο, που χθες εντάχθηκε στις προπονήσεις στην Πολωνία, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αγώνα της 14ης Ιουλίου στο ΓΣΠ. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά το τι μπορεί να προσφέρει στο κέντρο της άμυνας ο Βραζιλιάνος και επενδύει αρκετά στο πρόσωπο του. Βεβαίως πολλά θα εξαρτηθούν από τον βαθμό ετοιμότητας του,

γι’ αυτό και δεν αποκλείεται στα δύο φιλικά με την Λεχ Πόζναν να του δώσει χρόνο συμμετοχής ώστε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Στο αυριανό φιλικό, ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι σήμερα στα τρία φιλικά που προηγήθηκαν, αρκετά λεπτά αγώνων στα πόδια τους, ενώ το Σάββατο αναμένεται να φανερώσει τις προθέσεις του ενόψει του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα, χρησιμοποιώντας το σχήμα που έχει στο μυαλό του.

Το ίδιος αναμένεται να κάνει και στο φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης στο Μακάρειο (20:00) με αντίπαλο τη Δόξα, το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα της 14ης Ιουλίου. Το συγκεκριμένο φιλικό, αναμένεται να παρακολουθήσουν και άνθρωποι της Βαρτνάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα