ΑΠΟΕΛ: Σιγουριά για τη συνέχεια

Μπορεί να μην κατάφερε να επανέλθει στην κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, αλλά στις τάξεις του επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία πως σύντομα θα αφήσει πίσω του τον Απόλλωνα. Ναι μεν χάθηκε η ευκαιρία στο τελευταίο ντέρμπι πριν από τη διακοπή, μιας και δεν κέρδισε την ομάδα της Λεμεσού, ωστόσο η εμφάνιση και η εικόνα των παικτών κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας να αισθάνονται σιγουριά.Η αισιοδοξία ενισχύεται από το γεγονός πως ο Φινκ θα έχει

στη συνέχεια του πρωταθλήματος όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές, έχοντας έτσι την ευκαιρία να παρουσιάσει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα του. Στο τελευταίο παιγνίδι με έξι σημαντικές απουσίες η εμφάνιση ήταν εντυπωσιακή. Αντάξια μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και κυρίως που θέλει τον τίτλο.

Κατά καιρούς οι Καρλάο, Εφραίμ, Σέρινταν, Τζιμπούρ, Σωτηρίου, Χαραλαμπίδης, Αντωνιάδης και Γκόμες αποκόμισαν τραυματισμούς και έχασαν κάποια παιγνίδια. Μόνιμα εκτός ομάδας τους τελευταίους τρεις μήνες είναι οι Αλωνεύτης, Βινίσιους και Μαντούκα, αλλά και άλλοι συμπαίκτες τους απουσίασαν από ορισμένα παιγνίδια. Ωστόσο, πάντα εξευρίσκονταν λύσεις και η ομάδα των «γαλαζοκιτρίνων» παρέμεινε πλήρως εντός των στόχων της, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο.Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εθνικής ομάδας, δίνει τη μοναδική ευκαιρία στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ να σχεδιάσει μια γενική ανασύνταξη δυνάμεων, με δεδομένο ότι θα έχει -εκτός απροόπτου- στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην του Μαντούκα, που φαίνεται ότι θέλει ακόμη κάποιο χρόνο.Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω εθνικής ομάδας, δίνει τη μοναδική ευκαιρία στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ να σχεδιάσει μια γενική ανασύνταξη δυνάμεων, με δεδομένο ότι θα έχει -εκτός απροόπτου- στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην του Μαντούκα, που φαίνεται ότι θέλει ακόμη κάποιο χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα