ΑΠΟΕΛ: Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων θα είναι αυτή που διανύουμε στον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι φουλάρουν για τις επόμενες προσθήκες προκειμένου να πάνε όσο το δυνατό πιο ενισχυμένοι στα πρώτα σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι πρωταθλητές γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που περάσουν την Ντουντελάνζ το εμπόδιο στον 3ο προκριματικό γύρο θα είναι υψηλό και για τούτο το λόγο θέλουν να πάνε … γεμάτοι στα κρίσιμα παιχνίδια. Επείγει κεντρικός αμυντικός, στο ψάξιμο για επιθετικό με χαρακτηριστικά Πιέρου, επιστρέφει στο προσκήνιο

ο Λούκας Σόουζα. Φεύγει ο Ρόμο, ακόμα ένας, ίσως και δυο.

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Αμυντικός

Μετά τον τραυματισμό του Νικόλα Ιωάννου δημιουργήθηκε μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας, το οποίο επιβάλλεται να καλυφτεί άμεσα. Οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να κλείσουν αμυντικό εντεκάδας και έτοιμο προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις και να υπολογίζεται στον 3ο προκριματικό γύρο. Ο Ρουέδα μπορεί να προλάβει ακόμα και την Ντουντελάνζ, όμως, είναι τεράστιο το ρίσκο για την ομάδα να πάει στα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς με δυο κεντρικούς αμυντικούς. Το γνωρίζουν στον ΑΠΟΕΛ και φουλάρουν για να κλείσουν τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα.

Επιθετικός αλά... Πιέρος
Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ κινήθηκε για την απόκτηση του διεθνή Ιρανού Ταρεμί, δείχνει και την πρόθεση της επιτροπής προγραμματισμού να αποκτήσει έναν ακόμα καλό επιθετικό. Οι πρωταθλητές θέλουν το νέο επιθετικό να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με του Πιέρου Σωτηρίου και διαφορετικά από τον Ποτέ και τον Ντε Καμάργκο. Δηλαδή σε καλή ηλικία, να βγάζει πολλά τρεξίματα, να μπορεί να πιέσει την αντίπαλη άμυνα και φυσικά να έχει το γκολ. Η αλήθεια το πακέτο αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα, όμως, υπάρχει αισιοδοξία και χρήμα για να βρεθεί ο εκλεκτός το συντομότερο.

Λούκας Σόουζα
Ο Λούκας Σόουζα ως γνωστό περιμένει τις εξελίξεις με την ΑΕΛ. Ο Βραζιλιάνος μέσος συμφώνησε σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ, υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας και βρίσκεται στο ακουστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτή η εβδομάδα είναι καθοριστική και θα φανεί σε μεγάλο βαθμό το τι μέλλει γενέσθαι.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ για απόκτηση κοινοτικού ή ξένου ποδοσφαιριστή, αλλά θα ανοίξει άμεσα.

Ο πρώτος που θα περάσει την πόρτα εξόδου του ΑΠΟΕΛ είναι ο Ράφαελ Ρομό. Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο και ακολούθως θα επιστρέψει στην ομάδα του. Οι γαλαζοκίτρινοι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν συζήτησαν το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός με προοπτική αγοράς στη νέα του ομάδα.

Ως εδώ όλα είναι εύκολα, ωστόσο για να ενεργοποιηθεί η απόκτηση επιθετικού, του Λούκας Σόουζα ή οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος ή κάποιοι από το ρόστερ.

Το καμπανάκι της εξόδου χτυπά για δυο και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αυτοί είναι οι Βάντερ και Εμπεσίλιο. Ο ανταγωνισμός στα φτερά και στον άξονα είναι αρκετά μεγάλος και ο Μάριο Μπέιν θέλει να κρατήσει εκείνους που πιστεύει περισσότερο. Μέχρι τώρα ο Βραζιλιάνος και ο Ολλανδός είναι ένα κλικ πιο κάτω από τους υπόλοιπους συμπαίχτες τους και κατ’ επέκταση οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η επιλογή έγινε σχετικά εύκολα, όμως, τα δύσκολα θα αρχίσουν όταν ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές και τεθεί θέμα αποδέσμευσης τους.

Βέβαια, ακόμα να ξεκαθαρίσει ποιος και πότε θα είναι ο πρώτος που θα περάσει από τα γραφεία της εταιρείας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση Βάντερ είναι πολύ πιο εύκολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα