ΑΠΟΕΛ: Όλοι στην πρίζα!

Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει λαβωμένος στο παιγνίδι της χρονιάς, αλλά αυτό δεν αλλάζει τον στόχο του. Την Μεγάλη Πέμπτη οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να τελειώσουν οριστικά την υπόθεση τίτλος και με αυτό το σκεπτικό προετοιμάζονται. Όποιοι και αν αγωνιστούν, η θέληση και η δίψα για την υλοποίηση του στόχου είναι τεράστια.

Στον «Αρχάγγελο» όλοι βρίσκονται στην πρίζα ενόψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ, αφού οι απουσίες αναγκάζουν όλους τους ποδοσφαιριστές

είναι έτοιμοι στο ενδεχόμενο που κληθούν να αγωνιστούν. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν σ’ αυτό το παιγνίδι, αλλά ο Κωστή θα επιλέξει τους 11 καταλληλότερους.

Στον «Αρχάγγελο» σήκωσαν μανίκια για τη μίνι προετοιμασία τους και σήμερα αναμένεται πως θα γίνουν οι βασικές δοκιμές. Αυτά που έχει δηλαδή στο μυαλό του ο Ελλαδίτης τεχνικός θα τα επεξεργαστεί μέσα από το δίτερμα και ακολούθως θα αξιολογήσει την όλη κατάσταση για να πάρει τις αποφάσεις του. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην μεσαία γραμμή στο πλευρό του Αρτυματά καθώς οι Βινίσιους και Μοράις δεν υπολογίζονται. Μέσα από τη σημερινή προπόνηση το πιθανότερο είναι να προκύψουν κάποιες ενδείξεις για τον ποδοσφαιριστή που θα προτιμήσει.

Κατά τα άλλα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις σε άμυνα και επίθεση, πέραν της αναγκαστικής αλλαγής που θα προκύψει στη θέση που αγωνίζεται ο Ντε Βινσέντι, μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε ο Αργεντινός.

Keywords
Τυχαία Θέματα