ΑΠΟΕΛ: Να δημιουργήσει και ρεκόρ

Η 13η νίκη του ΑΠΟΕΛ στη φετινή περίοδο καταγράφηκε με δραματικό και … απρόσμενο τρόπο. Η κεφαλιά του Νούνο Μοράις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ροκάνισε τη διαφορά από τον Απόλλωνα και επανέφερε τους γαλαζοκίτρινους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Τόρσετν Φινκ θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια το ερχόμενο Σάββατο και στοχεύει να συνεχίσει νικηφόρα. Τα οφέλη σε ενδεχόμενη επιτυχία θα είναι πάρα πολλά. Ο ΑΠΟΕΛ θα

ξεκινήσει τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος από την κορυφή και θα απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα του προγράμματος. Θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στους αγώνες – τίτλου, θα κερδίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο και παράλληλα θα συνεχίσει την αήττητη παράδοση των τελευταίων σχεδόν δυο χρόνων.

Παρόλα αυτά, μετά την επιτυχία σε βάρος του Απόλλωνα προστέθηκε ακόμα ένα κίνητρο για τον ΑΠΟΕΛ. Σε περίπτωση που κερδίσει την Ομόνοια θα διευρύνει το νικηφόρο σερί σε πέντε αγώνες και θα δημιουργήσει το δικό του ρεκόρ στο φετινό μαραθώνιο.

Οι γαλαζοκίτρινοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες κόντρα σε Σαλαμίνα, Εθνικό, Δόξα και Απόλλωνα (χωρίς να δεχθούν τέρμα) και ισοφάρισαν την επίδοση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών. Τότε κέρδισαν την ΑΕΚ, τον Ερμή, την Αγία Νάπα και την Ανόρθωση με κοινό σημείο αναφοράς την κόκκινη του Κακά. Οι νίκες σταμάτησαν στην 5η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΛ (0-0).

Έκτοτε, η ομάδα της πρωτεύουσας δεν κατάφερε να τρέξει αντίστοιχο σερί νικών. Τώρα τα κατάφερε και θα επιχειρήσει να το ξεπεράσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα