ΑΠΟΕΛ: Μέταλλο πρωταθλητή

Όπως και στον αγώνα με την Ανόρθωση , ο ΑΠΟΕΛ έκανε τραγικά λάθη στην άμυνα τα οποία πλήρωσε. Ακρίβως έγινε το ίδιο και στο ντέρμπι με την Ομόνοια , κάτι που έδωσε το δικαίωμα στην αιώνια αντίπαλο του να κάνει την ανατροπή και να πάρει προβάδισμα στο σκόρ.

Πιθανό εάν ήταν άλλη ομάδα να λύγιζε με την εξέλιξη που πήρε ο αγώνας. Αντίθετα όμως οι ποδοσφαιριστές του Φίνκ με την παρότρυνση του κόσμου , κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλή ανατροπή και να πανηγυρίσουν στο τέλος , ίσως την πιο σπουδαία και κομβική

νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε το μέταλλο του πρωταθλητή , το πάλεψε μέχρι το τέλος και τα κατάφερε. Δεν ήταν εύκολο το επίτευγμα του ΑΠΟΕΛ. Είχε τα ψυχικά αποθέματα να ανταπεξέλθει και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Μπορεί η πλειοψηφία να θεωρεί τον ΑΠΟΕΛ ως σίγουρο πρωταθλητή , όμως οι ''γαλαζοκίτρινοι'' κρατούν χαμηλούς τους τόνους. Διότι αυτό που προέχει είναι να διορθωθούν τα λάθη και να μην επαναληφθούν ενόψει της συνέχειας του μαραθωνίου. Ναι μεν ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε σπουδαία νίκη , όμως δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα τα τραγικά λάθη που έγιναν σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Η προσοχή είναι προσηλωμένη στον Απόλλωνα. Στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει νίκη τίτλου , για να μην παρατείνει την αγωνία. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το μεγάλο πάθος τους , για το τρίτο σερί πρωτάθλημα , που θα ανοίξει τον δρόμο και για το δεύτερο σερί Νταμπλ.

Keywords
Αναζητήσεις
αποελ πρωτάθλημα 2015 πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια
Τυχαία Θέματα