ΑΠΟΕΛ: Μετά την «φουρτούνα»… η ανατροπή

Μέχρι την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 απέναντι στην Ομόνοια και την χαμένη ευκαιρία του Γιώργου Οικονομίδη για το 3-1, οι ποδοσφαιριστές του Τόρστεν Φινκ παρουσίασε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη της ομάδας που άρχιζε από την αμυντική τετράδα.


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ μπήκε μουδιασμένος με αποτέλεσμα η Ομόνοια να εκμεταλλευτεί τα πολλά ατομικά και ομαδικά λάθη και μέσα σε δυο λεπτά

να δεχθεί την ολική ανατροπή στο σκορ. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσαν να «κατεβάσουν» σωστά την μπάλα από την άμυνα στο κέντρο και στην επίθεση. Οι πολλές χαμένες πρώτες μπαλιές στοίχισαν στους γαλαζοκίτρινους που έχασαν για περίπου ένα δεκάλεπτο την συνοχή στον αγωνιστικό χώρο. Η ολιγόλεπτη «αδυναμία» να υπάρξει σωστή επιθετική ανάπτυξη οδήγησε σε πολλά λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα τα δυο γκολ που δέχθηκε από την Ομόνοια.

Στο πρώτο γκολ η αμυντική τετράδα ήταν πολύ ψηλά και είχε μεγάλο κενό μεταξύ του Χιώτη και του τελευταίου αμυντικού του ΑΠΟΕΛ. Κάτι τέτοιο το εκμεταλλεύτηκε ο Ασίς που ισοφάρισε σε 1-1. Δυο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ κάνει αβίαστο λάθος και δίνει στον Ασίς να σκοράρει και πάλι. Αμέσως στην επόμενη φάση και πάλι η άμυνα βρίσκεται εκτός ισορροπίας και λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-1.
Μετά από την μικρή «φουρτούνα» ο ΑΠΟΕΛ ξαναβρήκε τα πατήματα του και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο τέλος της αναμέτρησης και αυτή την στιγμή να βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο…

Keywords
Τυχαία Θέματα