Kοινή εκδήλωση ΚΟΤ-Aegean στο αεροδρόμιο Χίθροου

Δεξίωση για Οργανωτές Ταξιδίων και Ταξιδιωτικούς Πράκτορες, διοργάνωσαν πρόσφατα, από κοινού, το Γραφείο ΚΟΤ Λονδίνου και η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.

Εκ μέρους της Aegean Airlines, η Lynda Betsch, (Country Manager UK),

εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη στήριξη που απολαμβάνει η Aegean από την Κυπριακή Παροικία του Ηνωμένου Βασιλείου στα καθημερινά δρομολόγια της εταιρίας, τα οποία θα λειτουργούν επί ετησίας βάσεως προς Λάρνακα.

Η αεροπορική εταιρεία, τόνισε, καταβάλλει κάθε προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Μελλοντικοί ταξιδιώτες που θα καταχωρούν τα στοιχεία τους στην αεροπορική εταιρεία, συνέχισε, θα μπορούν να επωφελούνται από διάφορες εποχιακές προσφορές.

Εκ μέρους του γραφείου ΚΟΤ Λονδίνου, ο Διευθυντής Ορέστης Ρωσσίδης ευχαρίστησε την Aegean Ailrines για τη συνεργασία και συμβολή της, τονίζοντας πως η Κύπρος είναι το νησί της Μεσογείου με τις καθαρότερες παραλίες στην Ευρώπη. Τώρα, συνέχισε, δίνεται η δυνατότητα σε εκλεκτικούς επιβάτες να βιώσουν το ποιοτικό προϊόν της, απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου ξενοδοχεία, υπέροχο φαγητό και κρασί, αλλά και ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων όπως θαλάσσια σπορ, γκολφ, ποδηλασία και βάδισμα. Η Κύπρος, τόνισε, διαθέτει επίσης ποιοτικό προϊόν για γαμήλιο τουρισμό και τουρισμό ευεξίας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα