ΑΠΟΕΛ: Με Ρουέδα και Καρλάο θα είναι αλλιώς

Ο Μάριο Μπέιν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του με τον ΑΠΟΕΛ έζησε τα πάντα. Από το ζεστό χειροκρότημα στο ξεκίνημα του αγώνα μέχρι την γιούχα λόγω της μη ετοιμότητας και αγωνιστικού προσανατολισμού που είχαν οι γαλαζοκίτρινοι κόντρα στην Ντουντελάνζ.

Πήραν όμως το ζητούμενο παρά την μέτρια ως κακή εμφάνιση με τον Ολλανδό να δείχνει τουλάχιστον ανακουφισμένος από την εξέλιξη αλλά και την περιπέτεια που έζησε με το καλημέρα στο ΓΣΠ

από τους ιδιαίτερα απαιτητικούς οπαδούς των πρωταθλητών.

Πλέον όμως τα δεδομένα είναι με το μέρος του. Στον επόμενο επίσημο αγώνα θα έχει μια σημαντική επιστροφή αυτή του Ρουέδα που έδειξε κόντρα στον Εθνικό πως διαθέτει την ποιότητα και την ικανότητα να αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία στην αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ.

Κόντρα στο Λουξεμβούργο προβάρει φανέλα βασικού και στον επόμενο Προκριματικό Γύρο εάν όλα εξελιχθούν ομαλά για τους γαλαζοκίτρινους θα έχει δίπλα του και τον Καρλάο.

Με τους δύο στο κέντρο της άμυνας αλλάζει κατά πολύ ο αμυντικός προσανατολισμός του ΑΠΟΕΛ. Η ποιότητα των δύο είναι τέτοια που δεν χωράνε αμφισβήτηση φτάνει οι δυο τους να δέσουν και να αποτελέσουν το δίδυμο που όλοι ονειρεύονται ήδη στον Αρχάγγελο.

Ξέρουν μπάλα κάτι που ζητά ο Μπέιν από τους αμυντικούς του αφού θέλει το παιχνίδι να αρχίζει και αναμένεται να αλλάξουν προς το καλύτερο το πλάνο του Ολλανδού.

Keywords
Τυχαία Θέματα