ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση στους τελικούς του Vermio Soccer Festival

Διπλή Κυπριακή παρουσία στους τελικούς του Vermio Soccer Festival στη Νάουσα.

Το ΑΠΟΕΛ στην ηλικία 2003 και η Ανόρθωση στην ηλικία 2005 προχώρησαν με νίκες και στους απογευματινούς ημιτελικούς και προκρίθηκαν στους τελικούς των Πρωταθλημάτων τους που θα γίνουν το μεσημέρι της Κυριακής.

Δραματική πρόκριση για το ΑΠΟΕΛ με 2-1 επί της Michigan Soccer

Academy με το παιχνίδι να κρίνεται στα τελευταία λεπτά. Το πρωί, στον προημιτελικό, το ΑΠΟΕΛ είχε νικήσει με 4-0 τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου.

Η Ανόρθωση, μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, επιβλήθηκε με 2-0 της ομάδας του ΠΑΟΚ Διάπλασης και επίσης προκρίθηκε στον Κυριακάτικο τελικό.

Στον πρωινό ημιτελικό η Ανόρθωση είχε νικήσει με 5-1 την ομάδα του Michigan Soccer Academy που ήρθε από τις ΗΠΑ για να συμμετάσχει στο τουρνουά.

Την 5η θέση θα διεκδικήσει η ομάδα της Αθηαίνου 1619 αφού σήμερα, σε αγώνα κατάταξης νίκησε με 4-2 τον Πανθρακικό.

Το πρωί, η ομάδα της Αθηαίνου είχε χάσει στη διαδικασία των πέναλτι από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 6-5. Στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 2-2 και έτσι δεν κατάφερε να διεκδικήσει μια από τις πρώτες τέσσερις θέσεις.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, οι Κυπριακές ομάδες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά τόσο με την παρουσία τους στο γήπεδο όσο και με τη γενική συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρους.

ΑΠΟΕΛ, Ακαδημία Αθηαίνου 1619 και Ανόρθωση συμμετέχουν στο τουρνουά με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την ΚΟΠ ως επιβράβευση της κατάκτησης του τίτλου στα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα