ΑΠΟΕΛ: Η πίστη του Φινκ…

…και η πεποίθηση του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη. Μιλώντας χθες στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το βιβλίο της διατροφολόγου Νικολέτας Μιχαηλίδου «Γκολ στο πιάτο» οι δυο τους τόνισαν τη σημασία του αυριανού ντέρμπι.

Από την πλευρά του ο Γερμανός τεχνικός γεμάτος πίστη και αισιοδοξία δήλωσε πως τώρα είναι η ώρα τω παικτών για να γράψουν ιστορία κατακτώντας δυο σερί νταμπλ και Τρίτη σερί χρονιά του πρωτάθλημα. Από την άλλη ο αρχηγός της ομάδας εξέφρασε τη σιγουριά του πως αυτός και οι συμπαίκτες του και με την συμπαράσταση του κόσμου τους θα κερδίσουν τον αγώνα.

Για να γίνει όμως

αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Γερμανού τεχνικού να έχουν το ίδιο πάθος όπως και στα παιχνίδια με Ομόνοια (πρώτο αγώνα κυπέλλου) αλλά και στο πρόσφατο απέναντι στην Ανόρθωση.

Το να επιστρέψεις μετά από κάθε γκολ που δέχεσαι δεν είναι και λίγο πράγμα ωστόσο αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία είναι ο τρόπος με τον οποίο δέχθηκε τα τέρματα η ομάδα.

Τα λάθη στην άμυνα θα πρέπει να μειωθούν αφού το πρωτάθλημα μας μπήκε ήδη στην τελική του ευθεία. Κάθε λάθος πληρώνεται πόσο μάλλον τώρα που δεν υπάρχει επιστροφή. Οι βαθμολογικές διαφορές είναι τέτοιες που δεν επιτρέπει σε καμία ομάδα να έχει απώλειες αφού όλα ακόμη παίζονται. Τόσο για το πρωτάθλημα αλλά και για την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα