ΑΠΟΕΛ: Η παρουσίαση του νέου χορηγού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε α η παρουσίαση του νέου χορηγού του ΑΠΟΕΛ, winmasters.com.

Ο αντιπρόεδρος τη εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου δήλωσε:«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία winmasters για τη συνεργασία. Προστίθεται και αυτή στο σύνολο των υποστηρικτών της ομάδας μας, συμμετέχοντάς μαζί μας στην προσπάθεια για τον κοινό μας στόχο που δεν είναι άλλος

από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να ανταποδώσειμε τη σειρά του αυτήν τη συμπαράσταση με την ανάλογη προβολή του νέου χορηγού μας. Αναγνωρίζουμε ότι σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, εταιρείες όπως η winmasters, στέκονται ως τα πιο ισχυρά στηρίγματα δίπλα στον ΑΠΟΕΛ. Ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει την αρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης και υποστήριξης μεταξύ της ομάδας μας και της winmasters».

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της winmasters, Σοφία Βλάσση δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να αποτελούμε επίσημο χορηγό του ΑΠΟΕΛ, του κορυφαίου αθλητικού κυπριακού συλλόγου. Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τη winmasters, καθώς ενισχύουμε τη χορηγική μας δραστηριότητα συνεργαζόμενοι με μια τόσο σπουδαία ομάδα, μια ομάδα που χρόνια τώρα μας κάνει όλους υπερήφανους στην Κύπρο, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το κοινό μας σημείο με το σύλλογο είναι η αγάπη για τον αθλητισμό και ο διαρκής μας αγώνας για υπεύθυνο παιχνίδι.Η χορηγία αυτή, καθιστά σίγουρα την winmasters ακόμα πιο δυνατή. Στόχος μας είναι να ακολουθήσουν και άλλες χορηγίες τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΠΟΕΛ, τη διοίκηση και τους παίχτες για τη μεγάλη αυτή συνεργασία. Καλή μας επιτυχία!».

Keywords
Τυχαία Θέματα