Καταγγελίες Μάριου Παναγή...Γ' ημίχρονο

Στροφή 180 μοιρών μέσα σε λίγες ώρες, έκανε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης μετά το πέρας της χθεσινής συνάντηση με τους Προέδρους των ποδοσφαιρικών Σωματείων πρώτης κατηγορίας.

Η Ανόρθωση πάντως επανήλθε με ανακοίνωση, διαχωρίζοντας τη θέση της από τις υπόλοιπες ομάδες και εμμένει στην αρχική της τοποθέτηση, υποστηρίζοντας ότι η παραίτηση του Δ.Σ της ΚΟΠ είναι επιτακτική ανάγκη και επιβεβλημένη υπό τις περιστάσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη

χθεσινή συνάντηση, η Ανόρθωση κατέθεσε τις απόψεις της ενώπιον της ηγεσίας της ΚΟΠ, των Προέδρων και εκπροσώπων των ομάδων. Δυστυχώς, αναφέρεται, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ απέρριψε τις θέσεις της ομάδας και επικαλέστηκε τις απαρχαιωμένες διατάξεις του Καταστατικού, το οποίο πλέον αδυνατεί να εξυπηρετήσει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του αθλήματος και των διοργανώσεων του."

"Απέρριψε ο κ. Πρόεδρος της ΚΟΠ, το όποιο ενδεχόμενο παραίτησης και αψήφησε παντελώς τις θέσεις μας για αναθεώρηση του Καταστατικού και κατ’επέκταση του τρόπου διοίκησης της Ομοσπονδίας, μέσα στα πλαίσια διαφάνειας και χρηστής διοίκησης, όρους που τελικά και ο ίδιος χρησιμοποιεί αλλά φαινομενικά με διαφορετικό νόημα", προσθέτει.

Το ΑΚΕΛ πάντως δια του εκπροσώπου του θέτει σειρά ερωτημάτων και διερωτάται πώς είναι δυνατό ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης να είναι σε θέση να γνωρίζει το περιεχόμενο της κατάθεσης του Μάριου Παναγή και ειδικότερα ότι δεν υπάρχει πρωτογενής μαρτυρία τη στιγμή που σωστά για πρώτη φορά οι ανακριτικές αρχές έχουν επιβάλει συσκότιση στην υπό εξέλιξη ανακριτική διαδικασία. Την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και του Προέδρου της Ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ζητεί το Κίνημα Οικολόγων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα "αλαζονικές" τις χθεσινές δηλώσεις του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Παραίτηση της ηγεσίας της ΚΟΠ συστήνει και το ΕΥΡΩΚΟ την ώρα που υποδεικνύει στα κόμματα να μείνουν μακριά από δηλώσεις και ενέργειες που θα επηρεάσουν τις έρευνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα