ΑΠΟΕΛ: Η μπάλα στους ποδοσφαιριστές

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ήταν ξεκάθαρος χθες στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της εταιρεία, απαιτώντας από τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία την κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων.

Στόχοι εφικτοί, αλλά σε καμία περίπτωση εύκολοι. Άλλωστε, η πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα είναι πτωτική και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της μοναξιάς της κορυφής. Η απώλεια πέντε βαθμών ήταν πολύ δυνατό «χαστούκι» για την ομάδα του Δώνη, η οποία επιβάλλεται να παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση με την επανέναρξη

του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά αυτό που περιμένει ο κόσμος και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι να καταφέρει η ομάδα να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της και το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει. Και από τη στιγμή που οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν, όπως εύστοχα είπε ο πρόεδρος της εταιρείας δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον. Ο πήχης είναι ψηλά, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και άπαντες ευελπιστούν όπως το 2015 βρει τους «γαλαζοκίτρινους» βελτιωμένους και ανανεωμένους.

Απέναντι στην Αγία Νάπα που είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ θα ψάξει την επιστροφή του στις νίκες και θα προσπαθήσει να κτίσει νέο νικηφόρο σερί.Ήδη στον «Αρχάγγελο» οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία δουλεύουν απερίσπαστοι και ο Γιώργος Δώνης θα αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο του για το πρώτο παιγνίδι μέσα στο νέο έτος. Τα αγωνιστικά προβλήματα πάντως παραμένουν, καθώς οι Μαντούκα, Χαραλαμπίδης, Σέρινταν και Μάριο Σέρτζιο δεν προπονούνται κανονικά, ενώ ο Καρλάο βρίσκεται στην πατρίδα του με σχετική άδεια της διοίκησης. Ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει από το παιγνίδι με την Αγία Νάπα και θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 6 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα