ΑΠΟΕΛ: Για το 2χ2, μετά από δύο μήνες

Η νίκη επί της Ν. Σαλαμίνας ήταν καθοριστική και άκρως σημαντική.

Ηρέμησε κάπως την κατάσταση (όχι πλήρως ένεκα της δυσκολίας που ήρθε η νίκη και της μέτριας εμφάνισης, αλλά και των αλλεπάλληλων τραυματισμών, που φέρνουν γκρίνια) και πλέον η προσοχή είναι αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό. Ένα παιχνίδι επίσης κρίσιμο, από την άποψη, ότι ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κολλήσει δεύτερη νίκη, που θα του δώσει ακόμη περισσότερη ηρεμία και κυρίως δυναμική, αποφασιστικότητα και ώθηση.

Δεύτερη

διαδοχική νίκη ο ΑΠΟΕΛ, όσο και αν φαίνεται παράξενο για το εκτόπισμα της ομάδας, έχει να πετύχει εδώ και δύο μήνες. Την τελευταία φορά, που ο ΑΠΟΕΛ κόλλησε δύο νίκες ήταν στην 11η και 12η αγωνιστική (30 Νοεμβρίου – 5 Δεκεμβρίου), κερδίζοντας Ομόνοια και Ανόρθωση, με το ίδιο σκορ (1-0). Έκτοτε, έμεινε χωρίς νίκη για πέντε αγώνες, πριν κερδίσει τη Ν. Σαλαμίνα το περασμένο Σάββατο. Τώρα καλείται να κάνει το 2χ2, σε ένα παιχνίδι που θα είναι το φαβορί, βλέποντας και λίγο πιο πέρα, στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ να επιτευχθεί το 3χ3, πριν αρχίσουν τα ντέρμπι και αυτή είναι η βασική επιδίωξη όλων στον Αρχάγγελο.

Οι συνεχόμενες νίκες θα είναι ότι καλύτερο για τον ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τις έχει μεγάλη ανάγκη, ώστε να πάρει για τα καλά μπρος και να πάει στα μεγάλα ντέρμπι με αυτοπεποίθηση, που τόσο του έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια. Και η αυτοπεποίθηση μιας ομάδας είναι το καλύτερο γιατρικό και συνάμα το καλύτερο ενισχυτικό, για να επανέλθει.

Keywords
Τυχαία Θέματα