ΑΠΟΕΛ: Εμφάνιση προβληματισμού

Το μόνο θετικό για τον ΑΠΟΕΛ στο αποψινό αγώνα με την Δόξα είναι ότι δεν την πάτησε και ανέβηκε στην κορυφή. Φτηνά τη γλύτωσε η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια που στο μεγαλύτερο διάαστημα του αγώνα πραγματικά οι ποδοσφαιριστές του δεν ήξεραν τι έκαναν στον αγωνιστικό χώρο.

Το γκολ του Καβενάγκι ήταν χρυσό και όμως στο τέλος η Δόξα με λίγη τύχη θα μπορούσε να έπαιρνε τον βαθμό. Σίγουρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτή τη εμφάνιση

που ήταν η χειρότερη στη φετινή σεζόν. Είναι απαγορευτικό να επαναληφθεί ξανά τέτοια παρουσία διότι πιθανό την επόμενη ο ΑΠΟΕΛ να την πληρώσει.

Μέτρησε η νίκη , όμως σίγουρα ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με αυτό που είδε στην αποψινή αναμέτρηση. Οι απαιτήσεις είναι πάρα πολλές για μια ομάδα που έχει τον μεγαλύτερο προύπολογισμό και με ποδοσφαιριστές ποιότητας. Αυτό δεν ήταν ΑΠΟΕΛ και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη αυτή η εμφάνιση.

Το άλλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι οι νέοι τραυματισμοί. Αυτή τη φορά των Αστίθ και Σωτηρίου, ενώ ο Καρλάο έμεινε προληπτικά εκτός. Προβλήματα έχουν όπως είναι γνωστό και οι Αντωνιάδης, Αλεξάνδρου και Βινίσιους. Πολλά τα προβλήματα ενόψει Άρη και βεβαίως το ζητούμενο είναι ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί πολύ διαφορετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα